Elektrotechniek Elektrotechniek voor water & infra

Elektrotechniek voor water & infra

Van licht- en krachtinstallaties tot complete besturingen: binnen uw waterbedrijf spelen elektrotechnische installaties, oftewel E-installaties, een belangrijke rol. Het is van groot belang dat u op deze installaties kunt rekenen. Zo waarborgt u de continuïteit van uw proces.

E-installaties voor waterzuivering en drinkwaterbedrijf

Hoppenbrouwers Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties voor waterzuiveringen en drinkwaterbedrijven. Wij hebben jarenlange ervaring in de markt en veel kennis van de processen binnen waterbedrijven. Onze adviseurs kunnen op ieder moment van het proces – van ontwerpfase tot oplevering – met u meedenken en u adviseren, rekening houdend met de proceskennis specifiek voor uw waterbedrijf. U kunt hierbij rekenen op een hoge mate van flexibiliteit. Zo vinden wij het geen probleem om later terug te komen wanneer werkzaamheden door bijvoorbeeld weersomstandigheden niet door kunnen gaan. Ook houden we rekening met de continuïteit van uw proces.

Soort projecten waterbedrijven

We realiseren projecten voor zowel het grote als het kleine segment. Naast teams die zich toeleggen op de uitvoering van omvangrijke klussen met veel projectmanagement, hebben we ook teams gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Bij storingen of problemen met software kunt u rekenen op onze 24-uurs servicedienst.

Benieuwd naar ons werk? We geven u graag enkele voorbeelden. Zo waren we in Gouda verantwoordelijk voor de realisatie van de elektrotechnische installaties en software besturingen bij de renovatie van het boezemgemaal. Wij zijn ook bij meerdere waterschappen huisinstallateur, bijvoorbeeld bij Waterschap De Dommel.

Onderscheidend in E-installaties

Constante ontwikkeling en verbetering vinden wij van groot belang. Zo ontwikkelden we een generatie tool om fouten tijdens het engineeringstraject te minimaliseren. Deze wordt ingezet van ontwerp tot oplevering. Voor de inbedrijfstelling van installaties hebben we specialisten in dienst die kennis hebben van netwerken, bussystemen, PLC- en SCADA-configuraties. Bovendien zijn we gespecialiseerd in industrial IT. Hiermee kunnen we voor u een koppeling maken tussen de productie en het kantoornetwerk en bieden we inzicht in de kritische prestatie indicatoren (KPI).

Werkwijze en certificeringen waterbedrijven

Binnen Hoppenbrouwers werken we slim samen volgens de LEAN-methode. Door de mensen die het werk uitvoeren te betrekken bij het maken van de planning, kunnen we projecten efficiënt en snel realiseren. Hoppenbrouwers is een Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur. Ons bedrijf is gecertificeerd door Dekra (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004) en Komo Install (BRL 6000).

Naast elektrotechniek kunt u bij Hoppenbrouwers ook terecht voor W-installaties, beveiliging, dakwerken, machineveiligheid en oplossingen op het gebied van duurzaamheid. U heeft een totaalpakket aan diensten, met één vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.