Werktuigbouwkunde Werktuigbouwkunde voor retail

Werktuigbouwkunde voor retail

Verbouwingen in de retail zijn vaak kort en intensief. Wanneer uw winkel dicht is, kunt u tenslotte niets verkopen en loopt u omzet mis. Het is dan ook belangrijk dat een verbouwing snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Tegelijkertijd is het van belang dat uw pand voorzien wordt van alle benodigde technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties (W-installaties). U kunt hierbij denken aan gas, water en loodgieterswerk, maar ook aan klimaat- en luchtbehandelingssystemen. Zo biedt u medewerkers en klanten een prettig winkelklimaat.

Werktuigbouw in de retail

Wij kunnen de werktuigbouwkundige installaties voor uw winkelpand ontwerpen, installeren en onderhouden. Zo hebben wij experts in huis voor sanitair- en klimaattechniek. En is er een probleem met uw installatie of een storing? Met onze 24-uurs service is uw installatie weer snel hersteld. Hoppenbrouwers is volledig gecertificeerd door Dekra om werktuigbouwkundige installaties te installeren en te onderhouden (ISO 9001-2008, en BRL 6000). Ook voor E-installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Zo heeft u één partner voor al uw technisch gebouwgebonden installaties.

Snel en efficiënt nieuwe W-installaties

Hoppenbrouwers heeft veel ervaring als W-installateur in de retail en weet als geen ander hoe belangrijk een korte doorlooptijd is. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden snel en efficiënt plaatsvinden, werken we volgens de LEAN-methode. In nauwe samenwerking met de monteurs die het werk uitvoeren maken we een strakke en optimale planning. En moeten er tijdens openingstijden werkzaamheden aan de werktuigbouwkundige installaties worden uitgevoerd? Dan zorgen we ervoor dat u en uw klanten hier zo min mogelijk overlast van ondervinden.

Duurzame W-installaties retail

Ook in de retail is duurzaamheid een belangrijke peiler. U wilt bijdragen aan een beter milieu en dit ook aan uw klanten laten zien. De juiste W-installaties kunnen hierbij helpen. Denk hierbij aan warmtepompen, maar bijvoorbeeld ook aan gebouwbeheersystemen, die voorkomen dat er energie verloren gaat.