Elektrotechniek Elektrotechniek voor retail

Elektrotechniek voor retail

Bij verbouwingen in de retail zijn snelheid en efficiëntie belangrijke aandachtspunten. Hierdoor is de tijd dat uw winkel gesloten is minimaal. Vaak kunnen werkzaamheden aan uw elektrotechnische installaties – uw E-installaties – zelfs tijdens openingstijden worden uitgevoerd, met zo min mogelijk overlast voor klanten en medewerkers. In een mum van tijd functioneren uw verlichting, aansluitingen en andere E-installaties weer perfect.

E-installaties binnen winkels

Hoppenbrouwers Techniek neemt de zorg voor de elektrotechnische installaties in uw winkel graag uit handen. We hebben een gespecialiseerd projectteam retail, dat u alles kan vertellen over de mogelijkheden in deze branche. Doordat wij meerdere disciplines onder één dak hebben, bieden we bovendien een totaalpakket aan diensten. Zo kunt u ook de werktuigbouwkundige (W) of beveiligingsinstallaties uit handen geven. Ook in dit geval heeft u altijd één vast aanspreekpunt.

Flexibiliteit voor retail

Door onze ervaring in de retail weten we hoe belangrijk het is dat medewerkers en klanten zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ondervinden. Wij werken efficiënt en zijn zeer flexibel. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor uw winkelpand, waarbij een zo kort mogelijke sluitingstijd en het veroorzaken van zo min mogelijk hinder voorop staan. Door de zorg uit handen te geven aan onze installateurs, bent u verzekerd van gebruiksvriendelijke installaties en een oplossing op maat.

LEAN en duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om slim samen te werken. Dit doen wij zowel binnen als buiten ons bedrijf volgens de LEAN-methode. Dat houdt in dat we de mensen bij elkaar zetten die het werk uitvoeren. Zo kunnen we volgens een strakke planning en kostenbesparend werken. Bij nieuwe gebouwen werken we volgens de BREEAM-, WELL- of LEED-methode om een duurzaam pand te realiseren. We passen duurzame technieken toe en streven naar een goede certificering volgens de richtlijnen van de betreffende methode.

Certificeringen E-installaties retail

Wij zijn volledig gecertificeerd door Dekra voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004). Wij zijn ook gecertificeerd door Komo Install volgens de BRL 6000 regeling en zijn Sterkin erkend elektrotechnisch installateur.