Retail

Retail

Snelheid is in de retail een belangrijke factor. Wanneer uw winkel gesloten is, kunt u geen omzet behalen. Dit wilt u vanzelfsprekend zoveel mogelijk voorkomen. Toch is een verbouwing soms de juiste keuze. Nieuwe werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties kunnen tenslotte óók meer efficiëntie en comfort bieden. Zo maakt een goed klimaatsysteem het prettiger om in uw winkel te verblijven, zorgen beveiligingssystemen voor een optimale veiligheid en zijn er diverse duurzame oplossingen mogelijk. Mooie vooruitzichten, zeker wanneer deze worden gecombineerd met een perfecte planning van de werkzaamheden. Voor u het weet is uw winkel weer geopend.

Ons projectteam Retail is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze projecten en verzorgt alle voorkomende elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden binnen deze branche. Hierbij worden duurzame technieken steeds vaker toegepast, wat grote besparingen tot gevolg heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De juiste verlichting
  • Het toepassen van een duurzame installatie, zoals zonnepanelen of een warmtepomp
  • Gebouwbeheersystemen
  • Klimaatbeheersing

Bij al onze projecten werken we volgens de LEAN-methode. Door middel van een nauwe samenwerking met de mensen die het werk uitvoeren, realiseren we een optimale planning. Dat bespaart tijd en kosten. Naast elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, hebben wij ook experts in dienst op het gebied van beveiliging, duurzame energie en inspecties.

Binnen al onze disciplines verlenen wij een 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.