Hoppenbrouwers bouwt mee aan toekomst Van Mossel

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

In samenwerking met bouwbedrijf van de Ven bouwt Hoppenbrouwers Techniek voor Van Mossel, de autogigant uit Waalwijk, langs de A59 een blikvanger. Een logistiek centrum met hoofdkantoor dat eind 2022 opgeleverd gaan worden. Vanaf 2023 zal het werkgelegenheid bieden aan 250 medewerkers. Hoppenbrouwers verzorgt hierbij de elektrotechnische (vanuit Breda), de werktuigbouwkundige (vanuit Heesch) en brandmeldtechnische (Udenhout) werkzaamheden.

Het complex krijgt een prominente plek op het nieuwe gedeelte van het bedrijventerrein. “Het gaat voor ons een zeer belangrijke functie krijgen”, vertelt Eric Berkhof, directeur van Van Mossel aan Bouwbedrijf Van der Ven. Er verrijst een groot logistiek centrum met hoofdkantoor. Naast het in het oog springende gebouw van zo’n 31.000 vierkante meter komt er ook een groot parkeerterrein. “Er kunnen straks zo’n 4.000 auto’s gestald worden.”

Een duurzame samenwerking

Het is niet het eerste project dat Hoppenbrouwers voor Van Mossel mag uitvoeren. Onze teams werken namelijk al jaren voor de autogigant. In 2019 realiseerden ze bijvoorbeeld de uitbreiding van de Van Mossel Skoda & Seat Showroom in Tilburg. Vestigingsleider Wesley Bleijenberg: “Ik ben trots dat Van Mossel en Bouwbedrijf Van der Ven wederom het vertrouwen hebben uitgesproken om dit project met ons aan te vliegen. Met elkaar bouwen aan de toekomst, op elkaar bouwen als partner: dat is wat wij belangrijk vinden in een samenwerking!” De visie van Van Mossel sluit goed aan bij die van Hoppenbrouwers: het is een familiebedrijf waar investeren in de persoonlijke ontwikkeling van het personeel voorop staat en waarbij we het belangrijk vinden om lokaal aanwezig te zijn voor klanten.

Explosieve groei

Van Mossel telt inmiddels 294 locaties, waar 4750 mensen werken. “We willen duurzaam bouwen, met oog voor het milieu. Met zonnepanelen op het dak, laadpalen voor elektrische auto’s, om maar wat te noemen.”, vertelt Eric Berkhof. Volgens de directeur gaat de nieuwbouw straks voldoen aan de allerlaatste milieunormen. “We hebben met allerlei maatschappelijke organisaties contact gehad”, vertelt Berkhof. “We willen duurzaam bouwen, met oog voor het milieu. Met zonnepanelen op het dak, laadpalen voor elektrische auto’s, om maar wat voorbeelden te noemen. Het wordt echt ‘state of the art.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief