Werktuigbouwkunde Werktuigbouwkunde voor recreatie en amusement

Werktuigbouwkundige installaties voor recreatie en amusement

In de recreatie- en amusementsbranche staat het plezier van gasten of bezoekers centraal. Om prettig in een ruimte te kunnen verblijven, zijn de juiste technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties (W-installaties) van groot belang. Deze installaties zorgen voor een aangenaam klimaat en geven invulling aan basisvoorzieningen zoals waterpunten en sanitair.

Werktuigbouw voor recreatie en amusement

Het gespecialiseerde team voor recreatie en amusement van Hoppenbrouwers weet wat er speelt in de branche. Onze installateurs hebben verstand van sanitair- en klimaattechniek, maar ook van dakbedekkingssystemen. Je kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de installatie of onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties. Bij storingen kan je bovendien altijd aankloppen bij onze 24-uurs servicedienst.

Door samen te werken met andere disciplines binnen ons bedrijf, kunnen wij je een totaalpakket aanbieden. Zo zijn wij huisinstallateur bij de Efteling en realiseren wij de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties.

W-installaties volgens de laatste technieken

Hoppenbrouwers heeft veel ervaring in de recreatie- en amusementssector. We weten wat er speelt op het gebied van W-installaties en werken volgens de laatste technieken. Duurzaamheid is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Naast W-installaties kunnen wij voor kantoren ook de E-installaties realiseren, inspecteren en onderhouden. Welke omvang jouw project ook heeft, je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Zo is het duidelijk waar je moet zijn en kunnen we je snel helpen.

Certificeringen recreatie en amusement

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke speerpunten voor jou en voor Hoppenbrouwers. Wij zijn volledig gecertificeerd door Dekra om werktuigbouwkundige installaties te installeren en te onderhouden (ISO 9001-2008 en BRL 6000).