Elektrotechniek Elektrotechniek voor recreatie & amusement

Elektrotechnische installaties voor recreatie en amusement

Is jouw organisatie actief binnen de branche recreatie en amusement? Dan doe je er alles aan om jouw gasten een fijne tijd te bezorgen. De juiste basisvoorzieningen zijn hierbij onmisbaar. Hierbij horen ook de elektrotechnische installaties zoals de juiste verlichting, aansluitingen, maar bijvoorbeeld ook gebouwbeheersystemen.

Elektrotechniek voor recreatie en amusement

Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring met het werken voor organisaties op het gebied van recreatie en amusement. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden bijvoorbeeld E-installaties bij attractieparken, bioscopen, theaters, zwembaden en schaatsbanen. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor attractietoestellen en openbare ruimtes. Daarnaast denken we met je mee over de vraag hoe we de techniek buiten het zicht van jouw bezoekers kunnen houden. We spreken de taal van onze klanten en door de intensieve samenwerking hebben we vaak aan een half woord genoeg. We leggen de lat hoog en vinden het belangrijk om continu te blijven verbeteren. Samen met onze klanten gaan we voor het hoogste niveau. Bij storingen aan de installaties staan onze installateurs 24 uur per dag voor je klaar.

Benieuwd naar onze klanten? Hoppenbrouwers is al jarenlang huisinstallateur bij de Efteling. In deze rol werkten we mee aan de ontwikkeling van diverse attracties: van het vertalen van de wensen naar een technisch ontwerp tot de realisatie en het onderhoud.

Efficiënt en flexibel werken

Wij begrijpen dat jouw bezoekers of gasten geen last willen hebben van werkzaamheden en dat een korte doorlooptijd belangrijk is. Tijdens projecten werken we daarom volgens de LEAN-methode. Deze methode stelt de mensen centraal en dat zorgt voor een korte doorlooptijd en het besparen van kosten. We hebben genoeg mankracht in huis om seizoenspieken op te vangen en zijn flexibel in onze werktijden. Als het tijdens openingstijden niet kan, komen we ervoor of erna. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf.

Voor de Euroscoop in Tilburg realiseerden we de licht- en krachtinstallaties.

Certificeringen E-installaties recreatie en amusement

Op jouw E-installaties moet je kunnen rekenen. Hoppenbrouwers is door Dekra gecertificeerd voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004). Ook zijn we Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur en zijn we door Komo Install gecertificeerd volgens de BRL 6000 regeling.

Meerdere disciplines

Naast E-installaties heeft Hoppenbrouwers nog meer disciplines in huis, zoals W-installaties, beveiliging, dakbedekking en inspecties. Hierdoor bieden we je een totaalpakket aan diensten en kunnen we jou van ontwerp tot onderhoud alle zorg uit handen nemen.