Elektrotechniek Elektrotechniek voor onderwijs

Elektrotechnische installaties voor onderwijsinstellingen

Als onderwijsinstelling wil je leerlingen of studenten een prettige leeromgeving bieden. De gebouwgebonden elektrotechnische installaties, oftewel E-installaties binnen het gebouw spelen hierbij een belangrijke rol. Licht- en krachtinstallaties, maar ook inbraakbeveiliging en brandmeldinstallaties worden vrijwel altijd toegepast. Ook kiezen scholen steeds vaker voor oplossingen op het gebied van duurzame energie én voor gebouwbeheersystemen. Hiermee kunnen de diverse installaties met elkaar communiceren en verbeteren de veiligheid en het gebruiksgemak in het onderwijs.

Elektrotechniek voor onderwijs

Met een speciaal projectteam onderwijs is Hoppenbrouwers Techniek jouw partner in elektrotechniek binnen deze markt. We kunnen de E-installaties in het gebouw realiseren, onderhouden (middels een onderhoudscontract) en beheren. Onze ruime ervaring in het onderwijs zorgt ervoor dat we goed met jou als klant kunnen meedenken. Het resultaat hiervan is dat de installatie optimaal aansluit bij het gebruik, het geven van onderwijs. Bij zowel de uitvoering van de werkzaamheden als na de oplevering van uw E-installaties heb je één aanspreekpunt.

Benieuwd naar ons werk? We realiseerden onder andere de E-installaties voor Brede School Geeren Noord en Avans+.

Duurzaamheid binnen het onderwijs

Binnen het onderwijs is veel aandacht voor duurzaamheid. Hoppenbrouwers heeft een jarenlange ervaring op dit gebied en geeft graag advies vanuit de technische invalshoek. We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over:

  • Energiezuinige en dynamische verlichting
  • Slimmer maken van de installatie en verbeteren gebruiksgemak
  • Energiemonitoring en -beheersing
  • Diverse vormen van energieopwekking

Renovatie E-installaties

Ook wanneer je de E-installaties gaat renoveren, ben je bij Hoppenbrouwers aan het juiste adres. Veelal gaat het onderwijs tijdens de renovatie gewoon door, waardoor het belangrijk is dat de installaties in bedrijf blijven en er geen uitval is door de (ver)bouwwerkzaamheden in een ander deel van het gebouw. Hoppenbrouwers zorgt hiervoor door middel van een uitgebreide werkvoorbereiding, zorgvuldige uitvoering en een goede communicatie met de onderwijsinstelling. Zo kunnen we jou 100% bedrijfszekerheid garanderen.

Certificeringen

Wij zijn volledig gecertificeerd door Dekra voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004). Wij zijn ook Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur en ontvingen een certificaat van Komo Install volgens de BRL 6000 regeling.

Storingsdienst

Een storing aan een installatie? Onze installateurs staan op ieder moment van de dag klaar om deze te verhelpen.