Elektrotechniek

Elektrotechniek voor kantoren

Elektrotechnische installaties, oftewel E-installaties, helpen mee aan een prettige werkomgeving in een kantoor. Denk hierbij aan de licht- en krachinstallatie en data-aansluitingen, maar ook aan slimme technieken zoals een gebouwbeheersysteem. Hiermee biedt u als eigenaar of beheerder van kantoren de medewerkers nóg meer comfort.

Elektrotechniek voor kantoren

Hoppenbrouwers Techniek is specialist in elektrotechnische installaties. Hier ligt de oorsprong van ons bedrijf. We ontwerpen, installeren en onderhouden installaties op maat. Ook bij storingen kunt u op ons rekenen. Dankzij onze 24-uurs service zijn onze monteurs snel ter plaatse. Naast nieuwe E-installaties, kan Hoppenbrouwers ook bestaande installaties aanpassen of uitbreiden. Bovendien bieden wij ook W-installaties binnen kantoren, beveiliging, CCTV-installaties en zonnepanelen. U heeft slechts één aanspreekpunt voor al uw installaties.

Flexibele E-installaties

Flexibiliteit is binnen de markt kantoren van groot belang. De ervaring leert dat vaak pas laat bekend is waar bijvoorbeeld de bureaus in een ruimte geplaatst gaan worden. Bovendien moet de kantoorindeling eenvoudig aangepast kunnen worden. Hoppenbrouwers houdt hier rekening mee en zorgt ervoor dat u beschikt over de juiste verlichting en aansluitingen. En: dat de voorzieningen eenvoudig aan te passen of uit te breiden zijn.

Duurzaamheid binnen kantoren

Steeds meer kantoren worden gebouwd met aandacht voor duurzaamheid. Naast duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en ledverlichting, kan ook een gebouwbeheersysteem ervoor zorgen dat u energie bespaart. Zo’n systeem verbindt de E-installaties binnen een kantoor met elkaar. Hierdoor wordt bijvoorbeeld de verlichting automatisch uitgeschakeld  wanneer er voldoende daglicht in een ruimte is. Met een energiebesparing als resultaat.

Bij nieuwe kantoren werken wij regelmatig volgens de BREEAM-, WELL- of LEED-methode om duurzame panden te realiseren. Dit deden we bijvoorbeeld bij het Faxx gebouw, een nieuwbouwpand in Tilburg.

Elektrotechniek en LEAN

Zowel binnen als buiten onze organisatie vinden we slim samenwerken belangrijk. Daarom werken we volgens de LEAN-methode. Dat houdt in dat we de mensen die het werk uitvoeren betrekken bij het maken van de planning. Zo kunnen we een optimale planning realiseren, met tijds- en kostenbesparingen als gevolg.

Certificeringen

Wij zijn volledig gecertificeerd door Dekra voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL 6000 en ISO 14001:2004). Ook zijn we gecertificeerd door Komo Install volgens de BRL 6000 regeling en we zijn Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur.