Industriële Automatisering Industriële Automatisering voor industrie

Industriële Automatisering voor industrie

Van de productie van machineonderdelen tot het verpakken van snoepgoed. In de industrie wordt volop gebruik gemaakt van geautomatiseerde processen. Goede besturingspanelen zorgen ervoor dat deze processen efficiënt verlopen en de continuïteit van uw bedrijf wordt gewaarborgd. Automatisering in de industrie maakt het mogelijk om productieprocessen te automatiseren en te versnellen.

Besturingspanelen voor de industrie

In de industrie wordt voornamelijk gebruikgemaakt van besturingspanelen. Als specialist in panelenbouw voor industrie, ontwerpt en bouwt Hoppenbrouwers onder andere op maat panelen voor de maak- en foodindustrie, chemie en machinebouwers. Door onze ruime ervaring zijn we bekend met de wet- en regelgeving in de industrie en kunnen we perfect met u meedenken. Alle kasten worden volledig op maat gemaakt. Hoppenbrouwers is gekwalificeerd om verdeelkasten tot 6.300 ampère te bouwen.

Benieuwd naar ons werk? Voor snoepfabrikant Perfetti Van Melle in Breda realiseerden we de panelenbouw voor de rijgmachine van snoepkettingen met het bijbehorende programmeer- en installatiewerk.

Rvs uitvoeringen

De gassen en dampen binnen de (food-)industrie kunnen de materialen van besturingskasten aantasten. Om corrosie te voorkomen, kunnen we de kasten in rvs uitvoeren . Railsystemen kunnen indien nodig koper vernikkeld uitgevoerd worden.

Veilige besturingspanelen

Binnen uw bedrijf is een veilige werkomgeving een belangrijk aandachtspunt. Hoppenbrouwers helpt u hiervoor te zorgen, bijvoorbeeld door middel van noodstopcircuits. Door te werken volgens de ATEX richtlijnen, kunt u altijd rekenen op een explosieveilige besturing. Hoppenbrouwers is gecertificeerd om te bouwen tot zone 22 voor stof en tot zone 2 voor gas. Ons bedrijf is door Dekra gecertificeerd voor elektrotechnische panelenbouw en procesautomatisering (ISO 9001-2008 en ISO 14001:2004