Hardware engineering

Sneller, efficiënter of slimmer produceren begint in het hart van een systeem met hardware engineering. Hoppenbrouwers zorgt voor een robuuste basis.

Neem contact met ons op

 

De expert voor hardware engineering

Jouw vraagstuk vraagt om de juiste hardware engineers die de branche door en door kennen. Hoppenbrouwers heeft een groot deskundig team dat al jaren projecten uitvoert in de watersector, infrastructuur en industrie. Wij passen ons moeiteloos aan jouw wensen en eisen aan en geven uitstekend advies. Het vertalen van de klantvraag naar een concreet technisch plan, vraagt om inhoudelijke kennis. Onze engineers kennen pakketten als EPLAN, Autocad en Stabicad als hun eigen broekzak. Het proces maken ze zich snel eigen. Om fouten te voorkomen gebruiken we Typical Manager. Ook engineren wij volgens de NEN61439 en hebben wij ervaring met de ATEX-richtlijnen. We gebruiken niet alleen Typical Manager, maar werken ook nauw met het bedrijf samen. Zo zetten wij ons in om processen te versnellen en verbeteren.

Business partner

Proactief meedenken en blijf op de hoogte van technische ontwikkelingen.

Vakmensen

Groot deskundig team dat al jaren projecten uitvoert in de watersector, infrastructuur en industrie.

Ervaring

We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en ontzorgen je graag met jouw technische vraagstukken.

Meer dan hardware engineering

Proactief meedenken

Als de engineering van goede kwaliteit is, wil je dat de installatie van hetzelfde niveau is. Draag daarom ook de software en bouw over aan Hoppenbrouwers. Onze collega’s werken nauw samen op dezelfde locatie. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat het resultaat jouw verwachtingen overstijgt. Wij willen meer dan hardware engineering leveren. Wij zijn graag jouw business partner. Wij houden namelijk contact wanneer een project afgerond is. Wij denken proactief mee over de toekomst van jouw organisatie en brengen je op de hoogte van interessante technische ontwikkelingen. Ook komen wij met een onderhoudscontract graag bij je langs voor periodiek onderhoud.

Neem contact met ons op

 

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Niels van Kuijk

Commercieel adviseur06-22917533

Recente projecten

IA-team opereert voor Waterschap Rivierenland

Opdrachtgever
Waterschap Rivierenland
Oplossingen
Industriële automatisering

Ontvang onze nieuwsbrief