Software engineering

Hoppenbrouwers voegt met software engineering besturing toe aan een systeem. Daarbij zorgen wij voor een minimale downtime wanneer wij dit uitvoeren. Zo kan een systeem al in enkele uren of dagen worden omgebouwd.

Neem contact met ons op

 

Expert in software engineering

Dat machines onderhoud nodig hebben, is algemeen bekend. Maar zorg dat je de besturingssoftware niet over het hoofd ziet. Wij komen regelmatig gedateerde of verouderde besturingssystemen tegen die risico’s met zich meebrengen. Zo zijn deze vaak hackgevoelig en hebben meer kans op virussen. Ook zijn onderdelen van oudere machines soms moeilijk verkrijgbaar, waardoor de productie lang stilstaat bij een defect of storing. Dat lost zich allemaal op met software engineering. Dat kan een nieuwe, integrale oplossing zijn. Of de vernieuwing van een verouderde PLC. Wij optimaliseren besturingssoftware naar jouw wensen en in lijn met laatste wet- en regelgeving. Onze experts bespreken graag de mogelijkheden.

Business partner

Proactief meedenken en blijf op de hoogte van technische ontwikkelingen.

Vakmensen

Groot deskundig team dat al jaren projecten uitvoert in de watersector, infrastructuur en industrie.

Ervaring

We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en ontzorgen je graag met jouw technische vraagstukken.

Dit ondersteunen we met:

  • PLC-software
  • SCADA-software
  • DCS–software
  • MES–software
  • Industrial IT–toepassingen
Neem contact met ons op

 

Werkprocessen optimaliseren

Software engineering, hardware engineering en panelenbouw: alles vindt plaats onder het dak van Hoppenbrouwers. Dat heeft een aantal voordelen. We bewaken de kwaliteit, zijn flexibel als het gaat om veranderingen in het ontwerp en garanderen een korte doorlooptijd. Ook het onderhoud voeren wij uit. Op die manier waarborgen we de kwaliteit ook na de inbedrijfstelling.

Processen kunnen altijd beter, sneller, efficiënter en duurzamer. Maar om te weten aan welke knoppen we moeten draaien om het gewenste effect te krijgen, is er eerst inzicht in de workflow nodig. Jouw workflow inzichtelijk maken, doen wij met dashboarding: wij verzamelen data en vertalen deze naar concrete kpi’s. Denk aan het aantal gemaakte uren van medewerkers om te ontdekken waarom het ene team productiever is dan het andere. Zo helpen wij werkprocessen maximaal te optimaliseren. Met verspillingreductie, kostenbesparingen en verbeterde kwaliteit als gevolg.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Niels van Kuijk

Commercieel adviseur06-22917533

Recente projecten

IA-team opereert voor Waterschap Rivierenland

Opdrachtgever
Waterschap Rivierenland
Oplossingen
Industriële automatisering

Ontvang onze nieuwsbrief