Panelenbouw

Panelenbouw vormt de kern van de elektrische infrastructuur, het is van groot belang in de industrie. Het draagt bij aan de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische systemen en processen. Dit maakt het mogelijk om complexe systemen te beheren en te controleren.

Neem contact met ons op

 

Snelle en betrouwbare panelenbouw

Hoppenbrouwers ontwerpt en bouwt besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen. Al jaren creëren wij deze voor diverse bedrijven uit verschillende industrieën, zoals de water, food, feed, leisure en chemie. Zowel seriematig als op maatwerk. Zo ontwikkelen wij lichtkrachtverdelers voor utiliteit en woningbouw en bouwen wij panelen voor industriële productielijnen. Waarom jij ons voor panelenbouw moet inschakelen? Hoppenbrouwers heeft de ervaring, kennis en vakmanschap om de panelenbouw snel en kwalitatief te ontwikkelen. Het maakt ons de panelenbouwspecialist. Daarnaast zijn onze vestigingen verspreid over het hele land dus altijd een vestiging in de buurt.

Innovatieve panelenbouwer

Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud in eigen beheer.

Lean manufacturing

Continu verbeterslagen maken en zo verspillingen te verminderen.

Certificering

We beschikken over de juiste certificeringen.

Maatwerk en standaard

Waar de een onze panelenbouw seriematig nodig heeft, wenst de ander één maatwerk besturingspaneel. In beide gevallen zijn wij dé partij. Wij zijn gewend om de hele keten te overzien en snappen wat er gebeurt als er een kink in de kabel zit. Zo moet de panelenbouw voor de opleverdatum af zijn, omdat de implementatie geen vertraging mag oplopen. Wij garanderen snelle doorlooptijden. Dit kunnen wij, omdat wij werken volgens de lean methode. Hiermee bouwen wij snel en efficiënt en gaan wij bovendien verspilling van materiaal tegen. Je kunt ons als partner inschakelen voor de panelenbouw, maar ook voor het gehele project. Wij helpen met pre-engineering, hardware engineering, software engineering en installeren en implementeren industriële automatiseringsoplossingen.

Neem contact met ons op

 

Samen werken als business partner

Onze teams spelen moeiteloos op elkaar in en garanderen zo een snel en efficiënt proces. Wij willen meer zijn dan de bouwer van jouw besturingspaneel. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie verder komt met een business partner. Iemand die meteen klaarstaat wanneer jij nieuwe technische mogelijkheden wilt ontdekken.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Paul Zeelen

Commercieel manager06-15506997

Ontvang onze nieuwsbrief