Elektrotechniek Elektrotechniek voor Industrie

Elektrotechniek voor Industrie

Elektrotechnische installaties zijn onmisbaar in de industrie. U kunt hierbij zowel denken aan licht- en krachtinstallaties als aan de besturing van machines. Om de continuïteit van uw proces te waarborgen, is het van groot belang dat uw E-installaties optimaal functioneren.

Elektrotechniek voor de industrie

Hoppenbrouwers Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt E-installaties voor de industrie. Ook is het mogelijk om bestaande elektrotechnische installaties te vervangen of moderniseren. Onze medewerkers hebben veel ervaring met projecten in de industrie en veel kennis van industriële processen en producten. Wij begrijpen dat een proces niet altijd stopgezet kan worden. Samen met u kijken we hoe we het proces zo min mogelijk tot last kunnen zijn. Door slim samen te werken volgens de LEAN-methode, realiseren we een strakke planning en voeren we de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit.

Benieuwd naar onze projecten? In Roosendaal maakten we de elektrotechnische installatie en besturing van de productielijn in de proeffabriek van Royal Cosun. In Tilburg waren we verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische en besturingstechnische installatie van de Argristo frietfabriek. En bij de vestiging van Tata Steel in Oosterhout bouwden we twee laslijnen om omdat deze verouderd waren.

BREEAM-, WELL- en LEED-methode

Wij zijn ook bekend met de toenemende vraag op het gebied van duurzaamheid. Bij nieuwbouwcomplexen werken we daarom volgens de richtlijnen van BREEAM, WELL en LEED.  We passen duurzame technieken toe zodat een gebouw goed scoort volgens deze methoden.

Certificeringen E-installaties industrie

Hoppenbrouwers is door Dekra gecertificeerd voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004) en door Komo Install volgens de BRL 6000 regeling. Ook zijn we Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur.

Naast elektrotechniek kunt u bij ons bedrijf ook terecht voor W-installaties, beveiliging, dakwerken, machineveiligheid en oplossingen op het gebied van duurzaamheid. U heeft een totaalpakket aan diensten, met één vast aanspreekpunt. Bij storingen of problemen met software kunt u rekenen op onze 24-uurs servicedienst.