Elektrotechniek Elektrotechniek voor gemeente & overheid

Elektrotechnische installaties voor gemeente en overheid

De bouw, het onderhoud en beheer van gemeente- en overheidsgebouwen is een belangrijke taak van de overheid en van gemeenten. De gebouwgebonden elektrotechnische installaties (E-installaties) zijn hierbij onmisbaar. Of het nu gaat om een gemeentehuis, een zwembad of school: de juiste licht- en krachtinstallaties en data-aansluitingen zorgen er in combinatie met slimme technieken en gebouwbeheersystemen voor dat het comfortabel is om in deze gebouwen te verblijven én dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Ook beveiliging is een belangrijk aandachtspunt voor gemeente en overheid.

Elektrotechniek voor gemeente en overheid

Ga je bouwen of verbouwen binnen jouw gemeente of overheid? Hoppenbrouwers denkt graag mee over de E-installaties. Wij kunnen de elektrotechnische installaties voor jou ontwerpen, installeren en onderhouden. Ook het onderhoud aan bestaande installaties nemen we graag voor onze rekening. Hierbij werken we vaak met een onderhoudscontract. Bij storingen of defecten kan je rekenen op onze 24-uursservice. Naast elektrotechniek, heeft Hoppenbrouwers nog meer disciplines in huis. Ook de W-installaties, beveiliging en duurzame oplossingen realiseren we graag. In alle gevallen profiteer je van één vast aanspreekpunt en bieden we je een oplossing op maat.

Benieuwd naar onze klanten? Voor de gemeente Oisterwijk onderhouden onze installateurs kantoren, scholen, woningen en overige panden volgens een meerjarenplan.

Certificeringen E-installaties

Hoppenbrouwers heeft veel ervaring met het werken voor deze sector en met de aanbestedingstrajecten hiervoor. Vanzelfsprekend zijn we volledig gecertificeerd door Dekra voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004). Wij zijn ook Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur en door Komo Install zijn we volgens de BRL 6000 regeling gecertificeerd.

Duurzaam bouwen voor gemeente en overheid

Binnen de overheid en binnen gemeenten is steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Hoppenbrouwers denkt graag met je mee over duurzame oplossingen op het gebied van elektrotechniek, zoals ledverlichting, verlichting die werkt met bewegingsmelders, maar ook zonnepanelen, en kan deze voor jou realiseren. Ook kunnen we indien gewenst werken volgens de BREEAM-, WELL- of LEED-methode, om zo een aantoonbaar duurzaam pand te realiseren.