Industriële Automatisering Industriële Automatisering voor distributie & logistiek

Industriële automatisering voor distributie en overheid

Flexibiliteit is van groot belang in de distributie en logistiek. Zeker wanneer bij de bouw van de hal nog niet bekend is wie deze gaat gebruiken, is het gemakkelijk als de inrichting eenvoudig aan te passen is en eventuele machines overal te plaatsen zijn. Met de juiste schakel- en verdeelinrichtingen en het gebruik van railkoker creëer je een logistiek of distributiecentrum dat flexibel én van alle gemakken voorzien is.

Panelenbouw voor distributie- en logistieke centra

Hoppenbrouwers Techniek is jouw specialist in schakel- en verdeelkasten voor de distributie en logistiek. We ontwerpen, bouwen en testen de panelen volledig in eigen huis. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn de lijnen met jou als klant kort. Om slimmer, overzichtelijker en efficiënt te kunnen werken, is onze organisatie 5S ingericht en ontwerpen en bouwen we volgens de LEAN-methode. Hoppenbrouwers is gekwalificeerd om verdeelkasten tot 6.300 ampère te bouwen.

Railkoker voor distributie en logistiek

Door hun grote omvang heeft u in distributiehallen en logistieke hallen vaak te maken met grote kabellengtes om de ruimte overal te voorzien van verlichting en elektriciteit. Hierdoor kan eenvoudig spanningsverlies ontstaan. Door railkoker toe te passen, helpen wij dit voorkomen. De toepassing van railkoker beperkt het spanningsverlies én railkoker is bovendien zeer eenvoudig af te takken. Zo zijn uw machines bij een uitbreiding van het machinepark of een verandering van de indeling van de hal altijd snel voorzien van spanning.

Certificeringen

Wij vinden kwaliteit en veiligheid belangrijk en laten ons daarom door externe partijen certificeren. Hoppenbrouwers is door Dekra gecertificeerd voor elektrotechnische panelenbouw en procesautomatisering (ISO 9001-2008 en ISO 14001:2004).