Elektrotechniek Elektrotechniek voor distributie & logistiek

Elektrotechnische installaties voor distributie en logistiek

Als gebouweigenaar of -beheerder binnen de distributie en logistiek weet je als geen ander dat de E-installaties, oftewel elektrotechnische installaties, binnen deze sector een belangrijke rol vervullen. Zonder verlichting en elektriciteit is het niet mogelijk om werkzaamheden uit te voeren. Bovendien zijn er nog meer mogelijkheden die je wellicht nog niet kent, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.

Elektrotechniek distributie en logistiek

Wanneer je een E-installatie voor de distributie en logistiek wilt laten ontwerpen, herstructureren of installeren, bent je bij Hoppenbrouwers Techniek aan het juiste adres. Wil je een bestaande installatie laten onderhouden? Dan kan je hiervoor een onderhoudscontract afsluiten. Ook bij storingen of defecten zijn we je graag van dienst met onze 24-uurs service. Bij de nieuwbouw of herstructurering van de elektrotechnische installaties kunnen wij samenwerken met onze collega’s van andere disciplines, zoals W-installaties en beveiliging. Zo krijg je een totaalpakket aan installaties en heb je altijd één vast aanspreekpunt. Zo combineerden we bij distributiecentrum Siberië de E-installaties met het installeren van zonnepanelen.

E-installaties: de mogelijkheden

Natuurlijk wil je jouw distributiecentrum of logistiek centrum voorzien van de benodigde aansluitpunten, data-aansluitingen en verlichting. Maar daarnaast kan je nog een stapje verder gaan. Gebouwbeheersystemen maken het mogelijk om energie en dus geld te besparen en zorgen voor extra gemak. Hiermee kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de verlichting automatisch uitgaat op een bepaald tijdstip of wanneer er voldoende daglicht is in een ruimte.

Wil je duurzaam bouwen? Dan kunnen we werken volgens de BREEAM-, WELL- of LEED-methode om duurzame panden te realiseren. Volgens de BREEAM-methode realiseerden we bijvoorbeeld de elektrotechnische installaties voor het distributiecentrum van Primark in Roosendaal. Het gebouw kreeg het certificaat ‘Very Good’.

Certificeringen distributie en logistiek

Hoppenbrouwers is een Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur. Wij zijn door DEKRA gecertificeerd voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004) en ontvingen van Komo Install onze certificering voor het werken volgens de BRL 6000 regeling.