Pre-engineering Pre-engineering

Engineering consultancy: voorbereid van start

Bouwen zonder een doordacht technisch plan is als zonder routebeschrijving naar de andere kant van het land proberen te rijden. Je komt er wel, maar ongetwijfeld met veel hobbels op de weg. Met engineering consultancy stippelen wij de route naar jouw industriële automatiseringsoplossing van A naar B uit. Dat geeft houvast en inzicht in de te verwachten besparingen, efficiëntieslagen en kosten.  

Praktisch haalbaar 

Van jouw gedachtegoed maken wij werkbare industriële automatiseringsoplossingen. Dit kan in de vorm van een tekenpakket of pre-offerte. Wij toetsen de ideeën continu op haalbaarheid. Zo weten we zeker dat het ontwerp meteen in de praktijk geïmplementeerd kan worden zodra we bij de eindbestemming aankomenDat is onze kracht.

Ieder aspect is uitgekiend

Het traject van engineering consultancy is onderverdeeld in meerdere sessies. Die bestaan uit diepgaande vraaggesprekken waarin wij alle facetten van jouw vraag naar bovenhalenWe houden rekening met organisatorische zaken zoals het minimaliseren van stilstand tijdens de implementatie. En we houden zicht op jouw toekomstige bedrijfsplannen. Zo zorgen we dat alle wegversperringen vooraf goed zijn ingecalculeerd

Na onze engineering consultancy

Is het einde van onze engineering consultancy in zicht? Blijf dan gebruik maken van de expertise die wij in huis hebben. Wij bedenken en ontwerpen niet alleen industriële automatiseringsoplossingen. Ook bouwen, implementeren en onderhouden wij alle besturingsinstallaties en software. En omdat onze collega’s nauw met elkaar samenwerkenweet je zeker dat wat op papier staat écht tot leven komt.  

Enthousiast over onze engineering consultancy? Schakel ons ook in voor hardware en software engineering 

Commercieel adviseur IA Niels van Kuijk van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niels van Kuijk - Commercieel adviseur

Redenen om voor Hoppenbrouwers te kiezen

Meerdere technische disciplines onder één dak
Proactieve houding
Zelfstandige teams