Licht- en krachtinstallaties Licht- en krachtinstallaties

Betrouwbare licht- en krachtinstallatie

Zonder elektriciteit ben jij nergens in je woning of bedrijfspand. Maar wat voorziet alles van elektriciteit? Juist, licht- en krachtinstallaties. Deze vormen de kern van ieder gebouw. Zij voorzien jou van alle elektriciteit die nodig is voor de verlichting en het aansluiten van elektrische apparatuur. Zo klein als het opladen van je telefoon tot omvangrijke apparaten, zoals een spuitgietmachine.

Specialist in licht- en krachtinstallaties

Al jaren focust Hoppenbrouwers Techniek op de betrouwbaarste en veiligste licht- en krachtinstallaties voor iedere situatie. Met de juiste kennis en ervaring voor zowel particuliere als zakelijke installaties, kijken we samen wat bij jouw wensen aansluit. Denk aan het:

  • Monteren van wandcontactdozen
  • Plaatsen van lichtschakelaars en verlichtingsarmaturen
  • Plaatsen van tuin-, terrein- en sportveldverlichting
  • Aanleggen van kabelgoten
  • Plaatsen van verdeelkasten
  • Trekken van kabels

Onderhoud

Hoppenbrouwers ontwerpt en installeert niet alleen de licht- en krachtinstallatie, maar neemt ook het onderhoud handen. Zo hoef jij je nergens zorgen om maken en weet je zeker dat de installatie uitstekend werkt. Verleng bovendien de levensduur door regelmatig onderhoud te plegen. En zijn er storingen? Ook dan staan wij voor je klaar.

Bas Tekath Specialist elektrotechniek van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bas Tekath