Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties vormen de kern van uw woning of bedrijfspand. Zij voorzien u van alle elektriciteit die nodig is voor de verlichting en het aansluiten van elektrische apparatuur, van de oplader van uw mobiele telefoon tot omvangrijke machines.

Betrouwbare licht- en krachtinstallaties

Bij licht- en krachtinstallaties komt naast het monteren van de stopcontacten, de lichtschakelaars en verlichtingsarmaturen, veel meer kijken. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van de kabelgoten en het trekken van de kabels. Of het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of fabriek: een veilige en betrouwbare licht- en krachtinstallatie is essentieel.

Partner in elektrotechniek

Hoppenbrouwers Techniek is specialist in elektrotechniek. Samen met u gaan we op zoek naar een oplossing die past bij uw situatie. Onze experts hebben veel kennis en ervaring met zowel particuliere als zakelijke licht- en krachtinstallaties. Naast het ontwerp en de installatie kunnen we ook het onderhoud voor u uit handen nemen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie.

Bas Tekath Specialist elektrotechniek van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Bas Tekath - Projectleider