Energiebeheersing Energiebeheersing

Woon en werk duurzamer met energiebeheersing

Duurzaamheid komt steeds hoger op iedereens prioriteitenlijst te staan. Voor zowel particulieren als bedrijven wordt ofwel het milieu belangrijker, of het besparen op energiekosten. Energiebeheersing draagt doeltreffend bij aan beide doelen, al helemaal wanneer je Hoppenbrouwers Techniek inschakelt. Wij adviseren over duurzame maatregelen, installeren en onderhouden die. Altijd kwalitatief, zorgvuldig en professioneel.

Duurzame elektrotechnische installaties voor thuis of kantoor

Je wilt niet meer volledig afhankelijk zijn van energieleveranciers, wekt daarom liever zelf elektriciteit op en woont en werkt zo ook nog eens duurzaam. Doe dan een beroep op Moeder Natuur en haal duurzame elektrotechnische installaties in huis. Wek zo energie uit de zon op of verwarm er water mee. Met deze slimme technieken voor energiebeheersing vergroen je jouw woning of huis:

Energiebeheersing dankzij domotica

Met een domoticasysteem in je woning bespaar je energie. Wij koppelen verschillende technische installaties voor meer wooncomfort. Denk aan het automatisch instellen van de verlichting in de woonkamer en badkamer zodra er iemand binnenloopt. Of automatische zonwering zodra de zon schijnt waardoor jij minder snel de airco aan doet.

Energiebeheersing is maatwerk

Met jaren aan ervaring op het gebied van duurzame elektrotechnische installaties en domotica weten de experts van Hoppenbrouwers op maat te adviseren. We kijken naar de kenmerken van het gebouw of de woning, denken mee over welke oplossingen jou het meeste opleveren en adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende installaties. En over storingen of onderhoud maak jij je niet druk, omdat Hoppenbrouwers maar een belletje van je verwijderd is.

Bas Tekath Specialist elektrotechniek van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bas Tekath