Energiebeheersing

Energiebeheersing

Steeds duurzamer met energiebeheersing

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Of het nu is om bij te dragen aan een beter milieu of om te besparen op de energiekosten: steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor duurzame oplossingen. Bijvoorbeeld domotica of een duurzame(re) of energieneutrale elektrotechnische installatie.

Duurzame elektrotechnische installaties

Duurzame elektrotechnische installaties maken het mogelijk om zelf energie op te wekken en deze vervolgens te gebruiken voor het opwekken van elektriciteit of het verwarmen van water. Met de volgende elektrotechnische installaties kunt u energie besparen en duurzamer werken of wonen:

Domotica

Ook door middel van domotica kunt u energie besparen. Domotica is het slim aan elkaar koppelen van de technieken in een woning of pand voor een betere kwaliteit wonen en leven. Door deze vorm van gebouwautomatisering kunt u bijvoorbeeld met één druk op de knop alle sfeerverlichting aan- of uitzetten, op afstand uw elektrische apparatuur bedienen of uw verwarming uitzetten.

Bas Tekath Specialist elektrotechniek van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Bas Tekath - Projectleider

Oplossing op maat

Hoppenbrouwers Techniek is een expert op het gebied van zowel duurzame elektrotechnische installaties als domotica. We kijken samen met u naar de kenmerken van uw gebouw of woning, denken met u mee en adviseren u over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van verschillende installaties. Ook de installatie en het onderhoud nemen we graag voor onze rekening.