Hier leeft techniek

Hoppenbrouwers

Jouw strategisch partner in de woningbouw

De uitdagingen in de woningbouw zijn enorm. Er is grote behoefte aan woningen en de noodzaak om innovatief en duurzaam te bouwen. Er wordt veel gesproken over bio-based en circulair bouwen. Maar hoe realiseer je dit in de praktijk? Hoppenbrouwers denkt proactief met je mee. Van het begin in de ontwerpfase tot aan het eind van de bouw. Van grote seriematige woningbouw tot aan complexe villa’s.

Waar de ene opdrachtgever naar de meest duurzame en ecologische installatietechnieken zoekt in de woningbouw, kiest de ander voor traditionele installatietechnieken. Wij snappen dat ieder project een eigen aanpak nodig heeft. En denken mee met realistische en duurzame installatieconcepten.

0 +
jaar ervaring
0
enthousiaste medewerkers in team woningbouw
0 +
woningbouwprojecten afgerond in 2022

Zo garanderen wij kwaliteit

Wij ontwerpen en bouwen installatietechnieken voor iedere partij binnen de woningbouw. Naast dat wij volgens de wet- en regelgeving bouwen, hechten wij ook veel waarde aan de kwaliteit van ons werk. Kwaliteit houdt meer in dan aan de wet- en regelgeving voldoen. Niets is zo belangrijk als een comfortabel woonklimaat. Wij willen dat een woning direct voelt als een echt thuis. Met onze kwaliteitsoplossingen zorgen wij daarvoor.

Onze service voor de toekomstige bewoners

Een thuisgevoel creëren wij in een huis waarbij de installatie is afgestemd op de bewoner. Heeft de toekomstige eigenaar specifieke wensen die niet op een standaard keuzelijst staan? Dan pakken wij de adviesrol en begeleiden wij hen in het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om de plek van een stopcontact of om een ander type zonnepaneel, laadpaal of domoticasysteem. Wij kunnen ervoor zorgen dat alle behoeftes van de bewoner vervuld worden.

Samen bouwen in de woningbouw

Wij geloven dat slimmer bouwen begint met een goede samenwerking. Door goed samen te werken met alle partijen in de bouwkolom, zijn we samen in staat om snel, kostenbesparend te werken en producten van hoge kwaliteit te leveren. Dit doen we door korte communicatielijnen te hanteren in alle fases van de bouw en samen te werken volgens de LEAN-methode. Samen streven wij naar een eindresultaat waar iedereen meer dan tevreden mee is. Daar zetten wij ons iedere dag voor in.

Contact met Babette

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekennen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Babette van Loon

Bekijk hier onze verschillende cases

Nieuwbouw in de wijk ‘De Volgerlanden’

  • 32 nieuwbouwwoningen
  • Werktuigbouwkundige installaties
  • Koper kan zelf woningen samenstellen
Bekijk het project

Nieuwbouwwoningen in Rijswijk

  • 87 eengezinswoningen
  • Elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties
Bekijk het project

Alle disciplines in één project bij het Dichterskwartier

Team woningbouw gestart met de aanleg van de werktuigbouwkundige, elektrotechnische, beveiligings- en duurzame installaties voor het Dichterskwartier in Harderwijk. Een mooi project waar alle disciplines van Hoppenbrouwers in samenkomen.

Bekijk het nieuwsartikel

Altijd dichtbij

Vanuit een landelijk dekkend netwerk zijn wij altijd dichtbij. Bevlogen teams werken vanuit 22 vestigingen.

VIND EEN VESTIGING IN JOUW BUURT