Installatietechniek woningcorporaties voor maximaal woongenot

Woningcorporaties dragen de verantwoordelijkheid voor het woongenot van hun huurders. Je dagelijks bezighouden met vastgoedbeheer woningcorporaties houdt onder andere in dat je op het juiste moment de juiste investering doet wat betreft wooncomfort. Wij zijn de ervaren duurzame totaalpartner voor woningcorporaties, en bieden met onze toegankelijke en servicegerichte ‘product as a service’-aanpak alles onder één dak: advies, installatie én onderhoud.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Installatietechniek is een noodzakelijk punt op de agenda van woningcorporaties. Hierbij speelt energiebeheer woningcorporaties een belangrijke rol. Óf je investeert in technisch onderhoud woningcorporatie, óf je denkt erover om nieuwe duurzame stappen te zetten. Beide aanpakken hebben als doel woningen – doorlopend, efficiënt en voordelig – te laten voldoen aan alle doelstellingen in verduurzaming én woonplezier.

Een duurzame toekomst tegemoet

Verduurzaming is (liever) vroeg of laat nodig. Klaar zijn voor een duurzame toekomst als je verantwoordelijk bent voor vastgoedbeheer woningcorporaties, betekent je tijdig oriënteren en (budgettair) haalbare oplossingen bedenken. Wij denken hierin graag met je mee. Wij willen dat een woning direct voelt als een echt thuis. Dat thuisgevoel creëren wij door installaties af te stemmen op (projectontwikkeling) woningcorporaties. Denk aan onmisbare installaties, zoals de centrale verwarmingsinstallatie. Samen met een van onze adviseurs bepaal je wat je aan duurzame installaties of service & onderhoud nodig hebt. Onze producten en diensten zijn zo ingeregeld, dat we zowel W- als E-installatiewerk verzorgen.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

‘Wij adviseren, installeren en onderhouden E- en W-installaties voor woningcorporaties die zorgdragen voor installatietechniek woningcorporaties en technisch onderhoud woningcorporaties’

Toine van Hout Commercieel Manager Hoppenbrouwers Thuis

Monitoren beheer

Wanneer qua installatietechniek woningcorporaties alles goed geregeld is, wil je dat installaties blijven werken zoals ze moeten werken. Technisch onderhoud woningcorporaties is voor óns dan weer een belangrijk punt op de agenda. Omdat wij onze klanten willen ontzorgen, monitoren wij het beheer op afstand. We werken proactief en bij storing grijpen we direct in. Op deze manier hebben bewoners zo min mogelijk last van eventuele onderbrekingen.

Heb je een vraag?

Neem contact met Toine op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Toine van Hout

Commercieel Manager