VvE beheer. Wat mag het zijn?

Als VvE houd je je bezig met het onderhoud en het beheer van een complex. En daar komt heel wat bij kijken. VvE beheer of VvE onderhoud betekent vooruitdenken en op het juiste moment de juiste acties uitzetten. Wij zijn de ervaren totaalpartner voor installatietechniek in elk huis, en bieden met onze toegankelijke en servicegerichte ‘product as a service’-aanpak alles onder één dak: advies, installatie én onderhoud.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Installatietechniek voor VvE kan enerzijds betekenen dat je onderhoudt wat goed werk levert (VvE cv ketels). Anderzijds richt je je blik op de toekomst, waarin duurzame installaties VvE een hoofdrol spelen. Beide aanpakken hebben als doel woningen – doorlopend, efficiënt en voordelig – te laten voldoen aan alle doelstellingen in verduurzaming én woonplezier.

Voor altijd werkende installaties én tevreden bewoners

De zaken goed geregeld hebben voor alle bewoners is waar je als VvE beheer naar streeft. Onze producten en diensten zijn zo ingeregeld, dat we zowel W- als E-installatiewerk verzorgen. Wij willen dat een woning direct voelt als een echt thuis. Dat thuisgevoel creëren wij in een huis, waarbij de installatie is afgestemd op de bewoner. Denk aan onmisbare installaties, zoals de centrale verwarmingsinstallatie. Samen met een van onze adviseurs bepaal je wat je aan installatie of service & onderhoud nodig hebt.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

‘Wij adviseren, installeren en onderhouden E- en W-installaties voor iedere VvE die verantwoordelijk is voor VvE beheer en VvE onderhoud’

Toine van Hout Commercieel Manager Hoppenbrouwers Thuis

Vervanging rookgasafvoerkanalen

Een uitdaging waar iedere VvE mee te maken heeft, is het vervangen van de rookgasafvoerkanalen. Naast het vervangen van de VvE cv ketels, hebben wij ook de contacten voor het vervangen van de rookgasafvoerkanalen. Wij ontzorgen hierin van a tot z.

Heb je een vraag?

Neem contact met Toine op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Toine van Hout

Commercieel Manager