WAAR TECHNIEK LEEFT

Zorg & woningbouw

Techniek blijft de constante factor

Installatietechnieken voor de woningbouw

Waar de ene aannemer voor traditionele installatietechnieken in de woningbouw gaat, zoekt de ander de meest duurzame en ecologische toepassingen. Sommige opdrachtgevers gaan de hoogte in en bouwen een appartementencomplex, anderen blijven dicht bij de grond en realiseren nieuwbouwwijken. Hoewel er zoveel variabelen bestaan in de woningbouw, blijft Hoppenbrouwers Techniek de constante factor. Wij leveren altijd kwaliteit met uitstekende service. 

Zo garanderen wij kwaliteit

Voor huurverenigingen, investeerders, particulieren, aannemers en bouwbedrijven: voor iedere partij binnen de woningbouw ontwerpen en bouwen wij installatietechniekenDat wij volgens de normen bouwen, is niet meer dan logisch. Maar kwaliteit betekent meer dan aan wet- en regelgeving voldoen. Niets is zo belangrijk als een comfortabel woonklimaat. Wij willen dat een woning direct voelt als een echt thuis. Met onze kwaliteitsoplossingen zorgen wij daarvoor.  

Een thuisgevoel creëren wij in een huis waarbij de installatie is afgestemd op de bewoner. Denk aan onmisbare installaties als de centrale verwarmingsinstallatie en sanitaire voorzieningen. Maar denk ook aan domoticasystemen waarmee de verlichting automatisch aangaat, gordijnen die op afstand te bedienen zijn en zonwering die automatisch wordt geactiveerd als de zon schijnt.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Zo bieden wij service 

Wij zijn transparant en brengen je op de hoogte van de voortgangZo weet jij altijd wat er speelt. Wij creëren korte lijnen en reageren snel op ad hoc vragen. Onze service kenmerkt zich door een gelijkwaardige samenwerking met jou als klant. Hierin streven wij naar een eindresultaat waar iedereen meer dan tevreden mee is. Daar zetten wij ons iedere dag voor in.  In de woningbouw werkt de installateur niet zelfstandig, maar in samenwerking meandere bouwpartners. Wij nemen graag het voortouw en doordat wij teamgericht werken, versterkt dit de teamspirit en leidt dit tot een betere samenwerking.  

Luxe woontoren door Hoppenbrouwers Techniek

Altijd de beste installatietechnieken

De mogelijkheden van installatietechnieken in de woningbouw zijn er in overvloede. Alleen al op het gebied van schakelmateriaal, zoals merken, series, kleuren en de diverse systemen van fabrikanten. Een partner die deze allemaal kent, is onmisbaar. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de mogelijkheden. Als adviseur denken wij mee over de beste kwaliteitsoplossing die aan jouw eisen voldoen. Daarbij kijken wij ook naar kostenbesparende en duurzame opties met een goed rendement.  Vertrouw de installatietechniek van woningbouw toe aan een ervaren partner. 

Westpoint Tilburg in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek