Zorg & Woningbouw

Zorg & Woningbouw

In de zorg- en woningbouw verwacht u net wat meer van gebouwen. Dat beetje extra zit ‘m vaak in de installaties. Van beveiligingssysteem tot toegangscontrole: de juiste werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties maken het prettig wonen of verblijven in een pand. En: ze maken het mogelijk dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Veiligheid en comfort staan hierbij in alle gevallen centraal.

Hoppenbrouwers Techniek is uw partner in de zorg- en woningbouw. Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van de nieuwe woning wilt u graag kwaliteit zien. Woningbouw is samen met utiliteit de oudste tak van sport binnen Hoppenbrouwers. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. En niet alleen binnen appartementen en seriematige woningbouw, maar ook binnen wooncomplexen die geschikt zijn voor onder andere de zorg, senioren en studenten. Wij zijn het gewend om aan omvangrijke projecten te werken en hechten veel waarde aan veilig en comfortabel wonen. Naast elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties kunnen wij u ook helpen met de beveiliging, duurzame oplossingen en inspecties van uw project.

We weten dat een goede samenwerking tussen alle bouwpartners kosten kan verlagen en de kwaliteit bevordert. We passen onze werkmethodes hierop aan. Ketensamenwerking en LEAN-bouwen zijn voor ons de standaard.