Sprinkler Sprinkler voor recreatie & amusement

Sprinklerinstallaties voor recreatie en amusement

In theaters, bioscopen en andere uitgaansgelegenheden staan plezier en ontspanning op één. Een goede brandveiligheid is hiervoor een basisvoorwaarde. Met een sprinklerinstallatie waarborg je de veiligheid van jouw bezoekers en personeel.

Sprinklerinstallatie op maat voor recreatie- en amusementsector

De recreatie- en amusementssector is breed en bestaat uit verschillende uitgaansgelegenheden met elk eigen wensen en eisen. Een sprinklerinstallatie is in deze branche dus altijd maatwerk. Hoppenbrouwers is installateur van sprinklers en weet wat er nodig is als het gaat om een automatische brandbeveiligingsinstallatie voor bijvoorbeeld jouw bioscoop, theater, museum, evenementenhal of escape room. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op dit gebied en alle kennis die nodig is om een goede sprinklerinstallatie te ontwerpen, installeren en beheren.

Veilig en onzichtbaar

Een belangrijk aandachtspunt van een sprinklerinstallatie in uitgaansgelegenheden is hoe het er visueel uitziet. Sprinklers kunnen nagenoeg onzichtbaar worden weggewerkt, zowel in de plafonds als in de wanden. Zo doet de brandbeveiliging geen afbreuk aan de architectuur en uitstraling van jouw pand. In onder meer musea kan het bovendien noodzakelijk zijn om extra maatregelen te nemen tegen waterschade. Een watermistinstallatie biedt dan uitkomst om een brandveilige omgeving te creëren. De ruimte wordt in dat geval gevuld met een nevel om de beginnende brand te blussen. Ook een pre-action systeem wordt toegepast op plekken waar het gebruik van water als blusmiddel slechts in het uiterste geval gewenst is.

Snelle evacuatie

Met een sprinklerinstallatie realiseer je een veilig gebouw. Ons doel is om voor jouw personeel en bezoekers een brandveilige omgeving te creëren. Sprinklers zorgen voor een veilige vluchtroute, waardoor een evacuatie van de aanwezigen zonder problemen kan verlopen.

Onderhoud van sprinklersystemen

Om er zeker van te zijn dat de sprinklerinstallatie in kantoorpanden goed werkt en blijft werken, biedt Hoppenbrouwers test- en onderhoudsovereenkomsten. Zo zorgen wij er gezamenlijk voor dat de sprinklerinstallatie goed blijft functioneren en dat je de veiligheid van medewerkers, gasten en jouw gebouw borgt. Ook bij storingen staan wij 24/7 voor je klaar.