Sprinkler

Sprinkler

Is het distributiecentrum het kloppende hart van uw organisatie? Dan is het voor u waarschijnlijk ondenkbaar dat de processen van orders picken tot het laden van de vrachtwagen stil komen te liggen. Dat is dé reden om te investeren in de brandbeveiliging van uw warehouse. Met een sprinklerinstallatie is uw distributiehal optimaal beveiligd.

Sprinklerinstallatie op maat voor elk distributiecentrum

Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en beheert gecertificeerde sprinklersystemen voor distributiecentra en logistiekbedrijven. Deze installaties minimaliseren de schade aan het pand en productieproces en zorgen voor een snelle continuering van de processen na de brand. Een sprinkler reageert op warmte, niet op rook. Daardoor worden alleen sprinklers in de nabijheid van de brand geactiveerd en blijft de water- en brandschade beperkt. U wilt een veilig gebouw voor uw processen en voor uw medewerkers. Hoppenbrouwers zorgt met een sprinklerinstallatie 24 uur per dag voor continuïteit en veiligheid door het detecteren, controleren en bestrijden van een beginnende brand.

Benieuwd naar ons werk? Neem gerust contact met ons op.

Early Suppression Fast Response

Met een ESFR (storage) systeem, wordt een groot blusbereik gerealiseerd. Het systeem is gebaseerd op een zeer beperkt aantal sprinklers – maximaal twaalf stuks in hangende of staande varianten – die bij een beginnende brand snel worden geopend en elk een grote hoeveelheid water sproeien. Zo zorgt de installatie ervoor dat uw distributiehal snel weer in bedrijf is na een brand. Wist u dat de meeste branden al geblust zijn met de sprinklers, voordat de brandweer arriveert? Dat maakt een sprinklerinstallatie een onmisbare aanvulling op de brandbeveiliging van uw distributiecentrum.

Onderhoud van uw sprinklersysteem

Hoppenbrouwers is erkend sprinklerinstallateur en realiseert in opslagruimtes een goedgekeurde en gecertificeerde installatie die gegarandeerd werkt. Het betrouwbare systeem is effectief, doordat de sprinkler reageert op warmte en niet op rook. Met een sprinklerinstallatie wordt een beginnende brand gesignaleerd en beheerst. Bovendien wordt er een veilige vluchtroute voor de aanwezige medewerkers gecreëerd. Bij Hoppenbrouwers kunt u ook terecht voor test- en onderhoudsovereenkomsten. Zo zorgen wij ervoor dat uw sprinklerinstallatie goed blijft functioneren en dat u de veiligheid van medewerkers en uw gebouw borgt. Ook bij storingen staan wij 24/7 voor u klaar.