Hoppenbrouwers Heesch

Osseweg 3
5384 NA Heesch
0412 451 623

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Heesch

Op zoek naar een installatiebedrijf in Heesch? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde. Wij zijn een echte totaalinstallateur en maken met onze slimme oplossingen gebouwen comfortabeler, schoner en duurzamer. Daarbij richten we ons met name op de utiliteit en woningbouw.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Heesch zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur van installaties, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Heesch dat je kan helpen op het gebied van industriële automatisering, beveiliging of sprinklersystemen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsdirecteur Babette van Loon
Hoppenbrouwers in Heesch

“Bij ons installatiebedrijf in Heesch werken in totaal zo’n 125 medewerkers verdeeld over verschillende, zelfsturende teams. We hebben drie werktuigbouwkundige (W) teams, die zich richten op utiliteit. Drie W-teams die zich richten op woningbouw. En één elektrotechnisch (E) team dat zich richt op woningbouw. Tot slot is er nog een gemixt W- en E-team dat zich bezighoudt met kortlopende combiprojecten. Per project bekijken we bij welk team het beste past op basis van capaciteit, beschikbaarheid en kennis en kunde.”

‘Klant optimaal bedienen’

“We werken veelal met onze klant samen in een bouwteam. Voordeel daarvan is dat we vanaf het begin van het project al betrokken zijn en breed kunnen adviseren. Niet alleen inhoudelijk over de installaties, maar bijvoorbeeld ook over wetgeving en duurzaamheidskeurmerken. Wij streven zo veel mogelijk naar langdurige samenwerkingen, waarbij we meerdere projecten uitvoeren, zodat we een lerend vermogen opbouwen. Alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij een eerder project nemen we mee naar de volgende. Zo kunnen we de klant optimaal bedienen.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Heesch met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Renovatie en verduurzaming
van basisschool de Springplank

Bij de renovatie van basisschool de Springplank in Teteringen installeerden wij alle werktuigbouwkundige installaties, zoals ventilatiesystemen en luchtwarmtepompen. Extra uitdagend omdat de kinderen tijdens de werkzaamheden gewoon naar school gingen. Om de overlast te beperken, besloten we het werk uit te voeren in drie fasen. Met succes: de Springplank biedt nu een comfortabele en energiezuinige leeromgeving, die helemaal klaar is voor de toekomst.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Babette.

Babette van Loon

Vestigingsdirecteur0412 451 623

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief