Jongeren Bedrijvendag in Heesch

Op 12 februari vond de Jongeren Bedrijvendag plaats in regio Oss. Een goed initiatief vanuit de Lion Club Oss, waarbij leerlingen van het voortgezetonderwijs verschillende bedrijven in de regio bezoeken. Met deze opgedane ervaring zijn zij weer een stap dichter bij het maken van de juiste profiel- of studiekeuze.

Hoppenbrouwers was een van de bedrijven die haar deuren opende voor deze leerlingen.

Na een warm ontvangst kregen zij een introductie over ons bedrijf en werd er een kijkje genomen door het pand. Ter afsluiting zijn de leerlingen aan de slag geweest met een technisch werkje. Met PVC-buizen, boren en lijmen hebben zij een eigen spaarpot gemaakt.

In totaal brachten 45 leerlingen een bezoek aan onze vestiging in Heesch, een mooie aantal! We hopen hen allemaal enthousiast te hebben gemaakt voor een baan in de techniek.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief