Inspecties Inspecties voor ziekenhuizen

Inspecties voor ziekenhuizen

Voor ziekenhuizen staat het verlenen van goede zorg voorop. Elektrische installaties zijn hierbij onmisbaar. Om te zorgen voor een goede werking van deze installaties en de veiligheid hiervan te borgen, is het belangrijk om elektrische installaties regelmatig te laten inspecteren. Dit is mogelijk zonder dat patiënten, bezoekers en medewerkers hier overlast van ondervinden.

Gespecialiseerd in ziekenhuizen

Hoppenbrouwers is gespecialiseerd in het werken voor ziekenhuizen. Ook op het gebied van inspecties helpen we u graag. We kunnen zowel de inspectie volgens de NEN1010 bij de oplevering van elektrotechnische installaties uitvoeren als de periodieke controles van installaties volgens de NEN3140. Ook de blusmiddelen en noodverlichting binnen uw ziekenhuis inspecteren we graag. Zo zorgt u voor een optimale veiligheid in medische en openbare ruimtes.

Objectieve inspecties

Wij begrijpen dat u bij het laten uitvoeren van inspecties veel waarde hecht aan objectiviteit. Hoppenbrouwers heeft daarom een onafhankelijk opererend inspectieteam dat de installaties binnen uw ziekenhuis kan keuren. Zo weet u zeker dat de inspecteurs objectief zijn en dat u op hun oordeel kunt bouwen.

Inspecteren zonder overlast

Onze inspecteurs denken graag met u mee. We overleggen met u over een moment dat het goed uitkomt om uw installaties te inspecteren. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zorgen we ervoor dat medewerkers, patiënten en bezoekers hier zo min mogelijk overlast van ondervinden.

Certificeringen

Hoppenbrouwers is Scios-gecertificeerd voor het uitvoeren van inspecties aan elektrische installaties en Dekra-gecertificeerd voor laagspanningsinstallaties en arbeidsmiddelen (ISO 9001-2008 en de ISO 14001:2004).