Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor water & infra

Beheer, Onderhoud & Service

De continuïteit van de processen binnen uw drinkwaterbedrijf of waterzuivering staan voorop in uw bedrijf. Een goed beheer en onderhoud zijn van groot belang om ervoor te zorgen dat installaties optimaal functioneren en eventuele problemen binnen uw waterbedrijf snel gesignaleerd en verholpen worden.

Beheer en onderhoud water en infra

Onze monteurs weten wat er speelt binnen de waterwinning en -zuivering. Wij kunnen u ontlasten door de bestaande elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen uw waterbedrijf te beheren en te onderhouden. U kunt hierbij denken aan het vervangen van verlichting, maar zeker ook aan het uitbreiden van de stroomvoorziening of het vervangen van besturingspanelen. Bij grote installaties kunnen we een meerjarig onderhoudsplan opstellen volgens de norm NEN2676. Ook voor het onderhoud van software van besturingen kunt u op ons rekenen. We zorgen ervoor dat deze altijd up-to-date is.

Benieuwd naar onze klanten? Hoppenbrouwers is één van de vaste leveranciers van waterschap Scheldestromen in Middelburg. We voerden daar onder andere de elektrotechnische werkzaamheden aan drie rioolgemalen uit. Om de hoeveelheid afvalwater die naar de zuivering vervoerd moet worden te verhogen, verzwaarden we de installaties en vernieuwden we de bijbehorende besturingssystemen.

Werken volgens de LEAN-methode

Hoppenbrouwers heeft veel ervaring als installateur voor waterbedrijven. Net zoals u vinden we het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze werkzaamheden voor zo min mogelijk overlast zorgen. Met dat doel werken we volgens de LEAN-methode. Door de monteurs die het werk uitvoeren te betrekken bij de planning, werken we efficiënter én besparen we kosten. Vanzelfsprekend kunt u altijd rekenen op een vast aanspreekpunt.

Beheersysteem waterbedrijven

Ook voor beheersystemen bent u bij Hoppenbrouwers aan het juiste adres. We realiseren deze systemen naar wens op afstand of op locatie. Een beheersysteem stuurt de installaties binnen uw waterbedrijf aan. Het systeem neemt u zorg uit handen terwijl de veiligheid binnen uw waterzuivering of drinkwaterbedrijf verbetert.

Service

Bij storingen of problemen kunt u altijd op ons rekenen. Onze monteurs zijn 24 uur per dag bereikbaar en zorgen ervoor dat uw installaties weer snel naar behoren werken.