Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor retail

Beheer, Onderhoud & Service voor retail

Goed beheer en regelmatig onderhoud aan de installaties binnen uw retailbedrijf is van groot belang. Hiermee zorgt u ervoor dat zwakke plekken tijdig ontdekt worden, nog voordat er problemen ontstaan. En is er toch iets mis? Dan wilt u kunnen rekenen op een goede en snelle service. Uw winkel moet tenslotte gewoon open!

Optimale service voor de retail

Hoppenbrouwers weet wat er in de retail speelt. We zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en begrijpen dat u uw winkel niet zomaar kunt sluiten. Onze medewerkers zijn daarom flexibel en denken met u mee over een moment waarop het voor u handig is dat we langskomen. Indien nodig kan dit ook ’s ochtends vroeg of na sluitingstijd. En is er een probleem met uw installatie? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Voor u het weet werkt alles weer naar behoren.

Onderhoud binnen de retail

Onder onderhoud verstaan we bij Hoppenbrouwers niet alleen het onderhouden van uw bestaande installaties, maar ook de werkzaamheden bij een verbouwing of het vervangen van installaties. Van een nieuw lampje tot een nieuwe verdeelkast, maar ook het uitbreiden van de stroom- of datavoorziening: onze medewerkers helpen u graag. Hoppenbrouwers is door Dekra gecertificeerd voor onderhoud aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Indien gewenst kunnen we uw installaties onderhouden met behulp van een onderhoudsplan, dat we samen met u .

Beheer met een beheersysteem

Ook voor het realiseren van een beheersysteem op afstand of op locatie, kunt u bij ons terecht. Een beheersysteem stuurt de installaties binnen uw kantoor aan voor meer comfort in de werkomgeving. We proberen het uw klanten en medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken.