Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor recreatie & amusement

Beheer, onderhoud en service voor recreatie en amusement installaties

In de recreatie- en amusementsbranche staat vermaak centraal. Je wilt dat gasten of bezoekers zorgeloos kunnen genieten. Van onderhoud of andere werkzaamheden aan jouw installaties mogen zij dan ook geen overlast ondervinden. En wanneer er toch een storing is, moet deze zo snel mogelijk worden verholpen.

Van beheer en onderhoud tot service

Hoppenbrouwers Techniek helpt je hiervoor te zorgen. Onze specialisten nemen graag het onderhoud en beheer aan de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties uit handen en bieden bovendien een 24-uurs service bij storingen. Het vervangen van een lampje, het uitbreiden van de stroomvoorziening of het vervangen van verdeelkasten: zowel voor grote als kleine klussen kan je ons inschakelen. Indien gewenst kunnen we een onderhoudsovereenkomst en een onderhoudsplan opstellen voor het onderhoud aan jouw installaties.

Ervaren in recreatie en amusement

We hebben veel ervaring op het gebied van recreatie en amusement en weten wat er in de branche speelt. Ook begrijpen we dat jouw gasten of bezoekers zo min mogelijk overlast mogen hebben van de werkzaamheden en zijn we daarin meedenkend en flexibel.

Benieuwd naar onze klanten? Hoppenbrouwers is bijvoorbeeld huisinstallateur van de Efteling. “Hoppenbrouwers begrijpt de taal van de Efteling en we hebben door de jarenlange samenwerking aan een half woord genoeg.”

Beheersysteem

Een beheersysteem neemt niet alleen werk uit handen, maar kan ook zorgen voor een nog betere veiligheid. Je kunt zowel een beheersysteem op locatie als op afstand door Hoppenbrouwers laten realiseren.

Certificeringen

Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en houden hier rekening mee. Hoppenbrouwers is door Dekra gecertificeerd voor onderhoud en installatie aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.