WAAR TECHNIEK LEEFT

Recreatie & Amusement

Techniek buiten het zicht van jouw bezoekers
http://Hoppenbrouwers%20Techniek%20verzorgt%20ook%20technische%20installaties%20voor%20recreatie%20en%20amusement

Technische installaties binnen de recreatie- en amusementsbranche

Hoppenbrouwers voert al jaren werkzaamheden uit in de recreatie- en amusementsbranche. We zijn binnen deze sector werkzaam als huisinstallateur van de Efteling, maar ook bij bioscopen, theaters, zwembaden en schaatsbanen. We beheersen de techniek en hebben kennis van de normen die gelden voor attractietoestellen en openbare ruimtes. Daarnaast denken we met jou mee over de vraag hoe we de techniek buiten het zicht van jouw bezoekers kunnen houden. Wij begrijpen dat jouw bezoekers of gasten geen last willen hebben van werkzaamheden en dat een korte doorlooptijd belangrijk is.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Werken volgens de LEAN-method

Naast de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zijn wij expert op het gebied van duurzame energie, beveiliging en inspecties. Tijdens al deze projecten werken we volgens de LEAN-methode. Deze methode stelt de mensen centraal en dat zorgt voor een korte doorlooptijd en het besparen van kosten. We hebben genoeg mankracht in huis om seizoenspieken op te vangen en zijn flexibel in onze werktijden. Als het tijdens openingstijden niet kan, komen we ervoor of erna. Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij jou ontlasten met het onderhouden van de installaties door middel van een onderhoudscontract.