Jarenlange samenwerking met de Efteling

De top van de Europese attractieparken

Met meer dan vier miljoen bezoekers behoort de Efteling tot de top van de Europese attractieparken. Op 31 mei 1952 werd de Efteling officieel geopend. Het park bestond toen uit enkele sportvelden, een speeltuin en tien sprookjes in het Sprookjesbos. De Efteling neemt ondertussen al meer dan 60 jaar een bijzondere positie in op de nationale en internationale markt van dag- en verblijfsrecreatie. Met meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar behoort de Efteling tot de top van de Europese attractieparken. Wij zijn trots op deze klant waar we inmiddels al jaren huisinstallateur zijn. We hebben kennis van de normen die gelden bij de attracties en inmiddels zoveel ervaring dat we volwaardig partner zijn op het gebied van deze speciale technieken.

Hoppenbrouwers begrijpt de taal van de Efteling

Hans Haens, Senior inkoper bij de Efteling; ” Hoppenbrouwers begrijpt de taal van de Efteling en we hebben door de jarenlange samenwerking aan een half woord genoeg. Kortom Hoppenbrouwers is voor ons de beste partij voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties”.

Hoppenbrouwers begrijpt de taal van de Efteling en we hebben door de jarenlange samenwerking aan een half woord genoeg

Hans HaensEfteling

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief