Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor onderwijs

Beheer, onderhoud en service voor installaties in onderwijsinstellingen

Het onderhoud van de installaties binnen uw school? Je richt je liever op het bieden van goed onderwijs! Toch is regelmatig onderhoud van de installaties binnen een school of onderwijsinstelling wél belangrijk, net als het beheer hiervan en een goede service. Hierdoor geniet je ten allen tijde een prettige omgeving om goed onderwijs te kunnen geven.

Beheer, onderhoud en service

Hoppenbrouwers Techniek neemt het beheer en onderhoud van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties graag uit handen. We onderhouden bestaande installaties, van het vervangen van lampen tot het vervangen van een schakel- en verdeelinrichting. Ook bij uitbreidingen of verbouwingen denken we graag met je mee en kunnen we bijvoorbeeld de stroom- en datavoorziening uitbreiden of moderniseren of noodlokalen voorzien van de noodzakelijke installaties. Ook voor service ben je bij ons aan het juiste adres. Bij storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Volledig ontzorgen onderwijs

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit, heb je zelf geen omkijken meer naar het onderhoud van de installaties. Onze monteurs zorgen ervoor dat het onderhoud goed én op tijd plaats vindt, zonder dat de lessen hier hinder van ondervinden. Indien gewenst komen we voor of na de lessen. En heb je een probleem met een installatie? Dan kan je ons 24 uur per dag bellen voor een snelle en gedegen service.

Benieuwd naar onze klanten? Onze monteurs voeren regelmatig onderhoud uit op diverse scholen, waaronder De Rooi Pannen in Breda, Tilburg en Eindhoven en alle 2College scholen in Tilburg, Berkel-Enschot en Oisterwijk. “We hebben vaak dezelfde monteurs over de vloer. Zij weten op de locaties de weg en dat werkt prettig.”

Beheersysteem

Ontzorgen kan ook door middel van een beheersysteem. Hiermee verhoog je bovendien de veiligheid binnen jouw onderwijsinstelling. Een beheersysteem op afstand of op locatie stuurt de installaties binnen de instelling aan om het comfort van leerlingen en medewerkers te verhogen. Ook geeft een beheersysteem inzicht in het energieverbruik en kan het je hierdoor helpen om energie te besparen, op weg naar een geheel Co2-neutraal gebouw.

Legionellapreventie

Graag nemen wij de legionellapreventie voor de onderwijsinstelling uit handen. Door middel van jaarlijkse controles helpen we u om het risico op besmetting met legionella tot het minimum te beperken. Je kunt hierbij denken aan:

  • Controle van alle soorten keerkleppen in drinkwaterinstallaties
  • Onderhoud en beheer van warmwatertoestellen
  • Periodiek spoelen van drinkwaterinstallaties
  • Periodieke afname drinkwatermonsters voor legionellacontrole
  • Periodieke controle en onderhoud van waterontharders

Certificeringen

We houden in onze werkwijze rekening met de laatste wet- en regelgeving en zijn door Dekra gecertificeerd voor onderhoud en installatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.