Onderwijs

Onderwijs

Om goed onderwijs te kunnen geven is een prettige locatie onmisbaar. Deze moet voorzien zijn van de nodige basisvoorzieningen, zoals verlichting, voldoende aansluitpunten, sanitaire voorzieningen en een prettig klimaat. Maar ook zaken als een goede beveiliging kunnen (indirect) de kwaliteit van het onderwijs vergroten. Bovendien kiezen steeds meer onderwijsinstellingen voor een duurzaam gebouw, met bijvoorbeeld een warmte-terugwininstallatie, zonnepanelen of energiemonitoringssystemen.

Een echte scholenbouwer

Hoppenbrouwers mag zich met recht een scholenbouwer noemen. Met een projectteam speciaal gericht op scholen, verzorgen wij het gehele traject voor het ontwerp, de installatie en nazorg van complete elektrotechnische en werktuigbuwkundige installaties in het onderwijs. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw- als renovatievraagstukken.

De vraag naar oplossingen op het gebied van energiebeheersing, duurzaamheid en veiligheid neemt nog steeds toe. Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot een kostenverlaging, omdat de bouwtijd hierbij wordt verkort. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes hierin kunnen werkmethodes als LEAN en BREEAM een positieve bijdrage leveren aan het eindresultaat.

Binnen al onze disciplines verlenen wij een 24-uurs service en is het mogelijk om door middel van een onderhoudscontract het onderhoud van uw installaties uit handen te geven.