WAAR TECHNIEK LEEFT

Onderwijs

Adviseur en technisch installateur voor onderwijshuisvesting

Onderwijshuisvesting van alle gemakken

Met trots noemt Hoppenbrouwers zich technisch installateur en adviseur voor onderwijshuisvesting. Voor nieuwbouw en bestaande gebouwen die gerenoveerd moeten worden, verzorgen wij het gehele project: adviseren, ontwerpen, installeren en het onderhouden van onze volledige installaties. Zo zorgen wij voor juiste sanitaire voorzieningen, een prettig binnenklimaat, goede beveiliging en duurzame installaties. Maak kennis met ons.

Vaste, specialistische onderwijsteams

Wij werken in vaste teams die zich iedere dag voor onderwijsinstellingen inzetten. Dezelfde club is betrokken van ontwerpfase, naar realisatie fase en uiteindelijk onderhoudsfase. Je communiceert daardoor altijd met dezelfde medewerkers. Precies de mensen die weten hoe de installaties moeten functioneren en hoe de schoolomgeving in elkaar zit. Onze bevlogen teams zijn goed op elkaar ingespeeld. Dat maakt Hoppenbrouwers een sterke partij.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Werken aan onderwijshuisvesting in gebruik

Een onderwijsomgeving is een bedrijvige plek. Studenten en medewerkers lopen af en aan en lokalen, mediatheken en sportzalen zitten wisselend vol met leerlingen. Spreekwoordelijk blijft de winkel open. Omdat onze teams zich focussen op het werken binnen onderwijsomgevingen, snappen zij hoe ze zich daarin moeten meebewegen. Wij verplaatsen ons in de belangen van de opdrachtgever en zorgen dat hun primaire processen geruisloos doorgaan. In onze samenwerking spelen wij daar bewust op in.

Dat doen wij natuurlijk door goed te overleggen, maar bovenal om de wensen van de opdrachtgever met respect en waardering te behandelen. Zo kunnen wij desgewenst overlast gevende werkzaamheden in de vroege ochtend of in weekenden uitvoeren. Daarnaast denken wij ook mee over hoe we de gebruikers van een gebouw op de juiste wijze kunnen informeren over de aanstaande werkzaamheden, zodat zij te allen tijde op de hoogte zijn en hierop in kunnen spelen.

Voor iedereen een fijne samenwerking

Wij besteden niet alleen tijd aan de kwaliteit van onze installaties. Ook bouwen wij aan onze klantrelatie. En niet alleen met de projectleider huisvesting. Ook bijvoorbeeld met de externe adviseur en de interne facilitaire dienst. Wij zetten alles op alles om ieders belangen te behartigen. Daar vloeit een prettige samenwerking uit voort waarbij alle partijen op de hoogte zijn van de plannen. Onze teams kenmerken zich door hun betrokkenheid bij jouw project. Zelfs nadat dit is afgerond. Heb jij binnen het eerste jaar nog vragen? Moeten de instellingen worden verfijnd? Of loop je ergens tegenaan? Dan neem jij contact op met dezelfde projectleider en zorgt hij met het bekende team voor een vakkundige oplossing.