Vervangen verlichting Hogeschool Windesheim Zwolle

Disciplines
Duurzame energie Elektrotechniek

In juni 2022 was de officiële opening van ons project ‘Renovatie Hogeschool Windesheim Zwolle’. Hoppenbrouwers Techniek Almelo heeft de complete technische installaties van dit Design & Build project gerealiseerd. In navolging op dit succesvolle project hebben we de vervolgopdracht ontvangen voor het vervangen van de verlichting van het bestaande onderwijsgebouw A.

Duurzaam en helder licht in iedere ruimte

Ook bij dit project stond duurzaamheid en energiebesparing voor opdrachtgever Windesheim voorop. De oude armaturen worden vervangen door ledverlichting (4000 kelvin) en zijn, evenals in gebouw B- en C, sensor gestuurd op aanwezigheid en daglicht geregeld.

Uitvoering in fases

Omdat het een bestaand onderwijsgebouw betreft, wat op moment van uitvoering van de werkzaamheden in gebruik is, hebben we het project opgedeeld in verschillende fases. Hiervoor is een tijdsplan gemaakt waarin we, zonder overlast voor de studenten en medewerkers te veroorzaken, de werkzaamheden uitvoeren. In de zomervakantie 2022 zijn we gestart met het vervangen van de verlichting in de lokalen op de begane grond waarna in de herfstvakantie de werkzaamheden op de 1e verdieping zijn uitgevoerd. Na de herfstvakantie zijn we gestart met de 2e verdieping waarbij dagelijks een aantal kantoorruimtes wordt omgebouwd en voorzien van nieuwe verlichting.

Flexibiliteit van het team

Het uitvoeren van werkzaamheden in een onderwijsgebouw wat in gebruik is vergt veel flexibiliteit en goede communicatie van onze monteurs met de gebruikers.

Zowel onze opdrachtgever als collega’s Swendley Plantijn (projectleider) en Andre van der Hulst (technisch adviseur) spreken dan ook hun dank en waardering uit aan het uitvoerende monteursteam!

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *