Beheer, Onderhoud & Service

Beheer, Onderhoud & Service voor kantoren

Een prettig kantoor zorgt voor een prettige werkomgeving. De elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen kantoren dragen hier sterk aan bij. Om een goede werking van deze installaties te garanderen, zijn beheer, onderhoud en service van groot belang.

Onderhoud in alle soorten en maten

Goed onderhoud zorgt voor een goede werking van uw installaties en helpt problemen hiermee voorkomen. Maar bij onderhoud kunt u ook denken aan het vervangen van lampen of verdeelkasten en aan een uitbreiding van de stroom- of datavoorzieningen wanneer bijvoorbeeld het aantal werkplekken binnen uw kantoor toeneemt. We kunnen de installaties ook renoveren, moderniseren en optimaliseren, waarbij vaak energiebesparing te behalen valt. Om storingen en defecten te voorkomen, is het belangrijk dat onderhoud regelmatig wordt uitgevoerd. Planmatig correctief en preventief onderhoud kan bijdragen aan een langere levensduur van uw installaties. Hiervoor kunnen we in overleg met u een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen. Hiermee krijgt u inzicht in de te verwachten onderhoudsactiviteiten en de daarbij behorende investeringen of kosten.

Duurzaamheid en beheer voor kantoren

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen kantoren. Wij ondersteunen u hier graag bij: met een persoonlijk advies én bij de uitvoering van uw plannen. Zo kunnen we met behulp van een beheersysteem op afstand met u meekijken en uw energieverbruik monitoren. Real-time inzicht in het energieverbruik kan net als de energieproductie middels bijvoorbeeld zonnepanelen zorgen voor flinke besparingen op de energierekening. Ook storingen zijn door beheer op afstand sneller zichtbaar en op te lossen.

Service wanneer u die nodig heeft

Wanneer u een storing heeft, wilt u vanzelfsprekend dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Hoppenbrouwers zorgt hiervoor. Onze servicemonteurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Neem contact met ons op.