Sprinkler Sprinkler voor industrie

Sprinklerinstallatie voor industrie

In fabrieken draaien machines en installaties dag en nacht op volle toeren. Met een automatische brandbeveiligingsinstallatie voorkomt u dat deze processen stil komen te liggen. Een sprinklerinstallatie in uw fabrieks- en productiehallen borgt de continuïteit van uw productieproces, de veiligheid van uw medewerkers en – bij verwerking van gevaarlijke stoffen – de omgeving.

Sprinklerinstallatie op maat voor fabriek- en productiehallen

De continuïteit van processen, de veiligheid van uw werknemers en het behoud van uw installaties zijn voor u erg belangrijk. Hoppenbrouwers biedt u een totaalpakket als het gaat om de brandveiligheid in de industrie. Wij ontwerpen, installeren en beheren sprinklers, watermist- en schuimblusinstallaties, tankbeveiligingen en blusgasinstallaties op maat. Dat betekent dat onze specialisten zich in uw situatie verplaatsen om de juiste blusinstallatie te realiseren. Deze installaties minimaliseren stuk voor stuk de schade aan het pand, de omgeving en het productieproces en zorgen voor een snelle continuering van de processen na de brand. Hoppenbrouwers zorgt met sprinklertechniek 24 uur per dag voor veiligheid en continuïteit door het detecteren, controleren en bestrijden van een beginnende brand.

Meer weten? Onze specialisten informeren u graag.

Voordelen sprinklertechniek

In de industrie is een sprinklerinstallatie een betrouwbare, effectieve oplossing om brand-, rook- en waterschade in uw fabriekspand te beperken. Een sprinkler werkt geheel zelfstandig en pakt een beginnende brand direct aan. De techniek reageert op warmte en niet op rook, waardoor een brand in een zeer vroeg stadium wordt gesignaleerd en bestreden. De overgrote meerderheid van de branden wordt geblust door vijf sprinklers of minder, en hebben de brand bedwongen voordat de brandweer arriveert. Dat verhoogt de continuïteit van uw onderneming aanzienlijk.

Onderhoud van uw sprinklersysteem

Om er zeker van te zijn dat uw sprinklerinstallatie goed blijft werken en gecertificeerd blijft, biedt Hoppenbrouwers test- en onderhoudsovereenkomsten aan. Zo zorgt u ervoor dat uw sprinklerinstallatie goed blijft functioneren en dat u de veiligheid van medewerkers en uw gebouw borgt. Ook bij storingen staan wij 24/7 voor u klaar.