Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor industrie

Beheer, Onderhoud & Service voor industrie

In de industrie gaan de werkzaamheden soms dag en nacht door. Het is belangrijk dat uw processen niet worden verstoord en geen vertraging oplopen. Een goed beheer en onderhoud van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en een snelle service zijn daarbij van groot belang. Vanzelfsprekend uitgevoerd op een moment dat het u uitkomt!

Van onderhoud tot uitbreiding

Hoppenbrouwers weet wat er speelt in de industrie. Wij begrijpen dat uw proces niet altijd onderbroken kan worden en zijn meedenkend en flexibel. We kunnen de bestaande installaties in uw industriepand beheren en onderhouden, maar ook de uitbreiding van machines en productielijnen verzorgen. Bovendien helpen we u om te voldoen aan de laatste veiligheidseisen, bijvoorbeeld op het gebied van machineveiligheid, en zorgen we ervoor dat de software van uw besturingen altijd up-to-date is.

Onderhoudscontract industrie

Onderhoud voeren we veelal uit via een onderhoudscontract. Bij grote installaties kunnen we een meerjarig onderhoudsplan opstellen volgens de norm NEN2676.

GEA Food Solutions, leverancier van technologie voor de voedselverwerkingsindustrie, is een voorbeeld van een klant die het onderhoud aan installaties door ons laat uitvoeren. “We hebben de fabriek samen met Hoppenbrouwers op papier opgedeeld in fases, die verspreid over vijf jaar worden gekeurd. Dat houdt in dat er gemiddeld één dag per week iemand van Hoppenbrouwers bij GEA aanwezig is. We zijn zeer tevreden over de samenwerking.”

Beheer voor de industrie

Het beheer van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties is bij Hoppenbrouwers in goede handen. We realiseren voor u een beheersysteem op afstand of op locatie. Het systeem stuurt de installaties binnen uw pand aan. Een beheersysteem neemt u zorg uit handen verhoogt de veiligheid.

Certificeringen en service

Hoppenbrouwers werkt volgens de laatste wet- en regelgeving en is gecertificeerd door Dekra voor onderhoud en installatie aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Problemen met uw installatie? Wij bieden een 24-uurs service bij storingen, zodat u niet voor verassingen komt te staan.