Beheer, Onderhoud & Service

Beheer, Onderhoud & Service voor gemeente & overheid

Als gemeente of overheid wilt u kunnen rekenen op de technisch gebouwgebonden installaties binnen uw instellingen. Een goed beheer en regelmatig onderhoud dragen hier zeker aan bij. En wat dacht u van een snelle service wanneer er een storing is?

Beheer en onderhoud

Hoppenbrouwers Techniek is uw partner op het gebied van beheer, onderhoud en service voor gemeente en overheid. Wij onderhouden en beheren de bestaande installaties binnen gemeente- en overheidsinstellingen, maar kunnen u ook helpen bij een verbouwing of uitbreiding. Het vervangen van verlichting of schakel- en verdeelinrichtingen, het moderniseren, optimaliseren of renoveren van installaties en het uitbreiden van de stroom- of datavoorziening zijn voorbeelden van onze werkzaamheden. Hoppenbrouwers is gecertificeerd door Dekra om elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties te onderhouden.

Contract voor onderhoud en service

Planmatig correctief en preventief onderhoud kan bijdragen aan een langere levensduur van uw installaties. Hiervoor kunnen we in overleg met u een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen. Hiermee krijgt u inzicht in de te verwachten onderhoudsactiviteiten en de daarbij behorende investeringen of kosten. Onze monteurs werken bijvoorbeeld volgens een meerjarenplan op 65 locaties van de gemeente Oisterwijk. Ze onderhouden van kantoren, scholen en andere gebouwen de elektrotechnische installaties. Ook bij storingen kunt u bij Hoppenbrouwers terecht. We bieden hiervoor een 24-uurs service.

Beheersysteem gemeente en overheid

Aandacht voor duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen vrijwel iedere gemeente. Hoppenbrouwers denkt graag met u mee over duurzame oplossingen én kan deze voor u realiseren. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van zonnepanelen, maar ook aan een beheersysteem, waarmee we op afstand met u kunnen meekijken en uw energieverbruik kunnen monitoren. Real-time inzicht kan net als duurzame energieproductie zorgen voor flinke besparingen op de energierekening. Ook storingen zijn door beheer op afstand sneller zichtbaar en op te lossen.

Legionellapreventie

Is uw instelling aangemerkt als prioritair? Dan neemt Hoppenbrouwers graag de legionellapreventie voor u uit handen. Voor verschillende gemeente- en overheidsinstanties voeren wij al jaarlijkse controles uit om het risico op besmetting met legionella tot het minimum te beperken. U kunt hierbij denken aan:

  • Controle van alle soorten keerkleppen in drinkwaterinstallaties
  • Onderhoud en beheer van warmwatertoestellen
  • Periodiek spoelen van drinkwaterinstallaties
  • Periodieke afname drinkwatermonsters voor legionellacontrole
  • Periodieke controle en onderhoud van waterontharders