Inspecties Inspecties voor distributie & logistiek

Inspectie voor distributie en logistiek

Binnen distributiecentra en logistieke centra gaat het werk vaak 24 uur per dag door. Je streeft naar efficiëntie en wilt bovendien jouw medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving bieden. Sterker nog: de Arbowet verplicht je hiertoe. Gelukkig hoeft een inspectie van de elektrische installaties en blusmiddelen binnen jouw bedrijf het bedrijfsproces niet te verstoren.

Machineveiligheid distributie en logistiek

Binnen jouw distributie- of logistiek centrum is het belangrijk dat er met veilige machines wordt gewerkt. Hoppenbrouwers is Certified Machinery Safety Expert (CMSE). We kunnen je adviseren over de volledige veiligheid van het distributiecentrum op basis van de normen en wetgeving en voeren inspecties uit op het gebied van machineveiligheid. Ook voor het periodiek uitvoeren van een door de Arbowet verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij een veilige omgeving, horen ook veilige elektrische installaties. Door deze te laten inspecteren volgens de norm NEN3140, weet je zeker dat deze installaties niet tot gevaarlijke situaties leiden. Wij keuren deze installaties door visuele inspectie, metingen en thermografische inspectie.

Inspecties nieuwe distributie- of logistiek centra

Schakel je ons bij de bouw van uw distributie- of logistiek centrum in voor de gebouwgebonden elektrotechnische installaties? Dan zorgen we ervoor dat deze bij de oplevering volgens de NEN1010 gekeurd worden door ons inspectieteam. Dit deden we bijvoorbeeld bij het distributiecentrum van Primark.

Gecertificeerd inspecteur

Hoppenbrouwers is door Scios gecertificeerd voor elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen en door Dekra gecertificeerd voor inspecties aan laagspanningsinstallaties en arbeidsmiddelen volgens de ISO 9001-2008 en de ISO 14001:2004.