Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor distributie & logistiek

Beheer, onderhoud en service voor distributie en logistiek installaties

Om een goede werking van de technisch gebouwgebonden installaties binnen jouw distributie- of logistiek centrum te garanderen, zijn een goed beheer en regelmatig onderhoud van groot belang. En is er toch een defect of storing? Dan wil je kunnen rekenen op een snelle service. Zo komt de continuïteit van uw bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Onderhoud distributie en logistiek

Van het vervangen van lampen en verdeelkasten tot het uitbreiden van de stroomvoorziening. Hoppenbrouwers Techniek neemt het onderhoud van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties binnen bedrijven in de distributie en logistiek graag uit handen. Indien gewenst stellen we een meerjarenplan op voor het onderhoud. Al het onderhoud kan worden uitgevoerd volgens de norm NEN2767. We zijn gecertificeerd voor onderhoud en installatie aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties door Dekra.

Voorbeelden van ons werk? Hoppenbrouwers onderhoudt bijvoorbeeld de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties bij het distributiecentrum van Primark.

Beheer op locatie of op afstand

Voor een optimale veiligheid kies je voor een beheersysteem voor uw distributiecentrum of logistiek centrum. Dit systeem neemt bovendien veel werk uit handen én kan helpen energie en dus kosten te besparen. Een beheersysteem kan zowel op locatie binnen uw distributie- of logistieke bedrijf gerealiseerd worden of op afstand.

Een voorbeeld van een beheersysteem dat helpt om energie te besparen, is het systeem dat we realiseerden bij het distributiecentrum van Primark. Hier werken we met het DALI-managementsysteem, waarbij de (nood)verlichting en zonwering worden gestuurd om energie te besparen en het werkcomfort te optimaliseren.

Legionellapreventie

Hoppenbrouwers kan ook de legionellapreventie uit handen nemen voor bedrijven in de distributie en logistiek die worden aangemerkt als prioritaire instelling. Voor verschillende bedrijven voeren wij al jaarlijkse controles uit om het risico op besmetting met legionella tot het minimum te beperken. Je kunt hierbij denken aan:

  • Controle van alle soorten keerkleppen in drinkwaterinstallaties
  • Onderhoud en beheer van warmwatertoestellen
  • Periodiek spoelen van drinkwaterinstallaties
  • Periodieke afname drinkwatermonsters voor legionellacontrole
  • Periodieke controle en onderhoud van waterontharders

Service voor distributie en logistiek

Problemen met een installatie? Wij bieden ook een 24-uurs service bij storingen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.