Service & onderhoud Service & onderhoud van sprinklerinstallaties

Onderhoudscontract voor een sprinklerinstallatie

Met een gerust hart wil jij iedere dag op kantoor aanwezig zijn of jouw pand afsluiten. Daarom kun je bij ons een test- en onderhoudsovereenkomst afsluiten. De expert zorgt ervoor dat de sprinklerinstallatie altijd optimaal functioneert. Zo weet jij zeker dat de veiligheid van de medewerkers en processen is gewaarborgd. Heeft de sprinklerinstallatie een storing? Wij staan 24/7 klaar om die direct op te lossen. Zo ontzorgen wij jou en denken we altijd met je mee.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wees niet bang dat je na twee jaar al een nieuwe sprinklerinstallatie moet aanschaffen. Onze systemen kennen een lange levensduur. Zeker wanneer de installaties getest en onderhouden worden door de experts van Hoppenbrouwers Techniek. Met onze verplichte responstijd van maximaal 4 uur staan we altijd voor jou klaar bij een storing. We voeren daarnaast (twee) wekelijkse tests van de sprinklerinstallatie uit en verzorgen we de periodieke B- en C-inspecties aan sprinklertanks voor een goed onderhoud. Ook kleine aanpassingen/wijzigingen gaan we niet uit de weg. Zo weet jij zeker dat de sprinklerinstallatie werkt, ook wanneer er niemand aanwezig is in het pand, en blijft de veiligheid van de medewerkers, producten en het pand gegarandeerd.

Neem contact op met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Kevin van den Dobbelsteen - Servicecoördinator Sprinkler

Certificeringen voor sprinklerinstallaties

Hoppenbrouwers is voor het leveren en onderhouden van sprinklerinstallaties gecertificeerd en heeft de volgende certificaten:

  • CCV Productcertificaat Leveren VBB-installaties
  • CCV Productcertificaat Onderhouden VVB-installaties