fbpx

Thermografie

Thermografie

Preventieve inspectie

Het is erg onhandig als uw processen ongepland onderbroken worden door een niet-werkende installatie. Dit brengt mogelijk complicaties in uw gehele bedrijfsproces met zich mee. Onderhoud van uw installaties is daarom heel belangrijk.

Thermografie

Met de inzet van thermografie kunnen wij de knelpunten van uw installatie op tijd te constateren. Zo zijn defecten en storingen te voorspellen vóórdat ze optreden. Hierdoor kunnen we adequaat handelen en heeft u tijd om eventuele reparaties in te plannen.

Voordelen

Het grootste voordeel: kostenbesparing. U voorkomt namelijk downtime. Daarnaast zijn onderhoud en preventie vaak voordeliger dan een reparatie bij schade. Bovendien kan uw verzekeringspremie positief beïnvloed worden.

Inzicht

Hoppenbrouwers geeft u graag inzicht in de status van uw elektrotechnische componenten, schakelingen en verbindingen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de afdeling Inspectie en Onderhoud. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw thermografische inspectie.

Vraag direct een offerte aan