Thermografie meet preventief en voorkomt complicaties Thermografie

Preventieve metingen met thermografie

Voorkom ongewenste stilstand van het productieproces door preventieve metingen uit te voeren. Een thermografiemeting meet temperatuurverschillen en achterhaalt ongewenste ontwikkelingen met een infraroodcamera. Zo kom jij er op tijd achter of je onderhoud moet plegen en een installatie moet vervangen. Ook voorkom je zo storingen. Hoppenbrouwers Techniek voert de contactloze meting uit.

Zo werkt de thermografie

De meting voor thermografie vindt in de verdeel- besturingskast plaats. Wij zoeken met een scan naar temperatuurverschillen. Ziet de thermografie grote verschillen? Dan zoomen wij in en meten wij de diverse stromen. Aan de hand van die resultaten, ontdekken wij wat er aan de hand is.

De bevindingen van de inspecteur worden beschreven in een rapportage. Eventueel met foto’s erbij. In het rapport brengen we meteen een advies uit hoe de gebreken het beste opgelost kunnen worden.

Thermografie in combinatie met SCIOS Scope 10

Vraagt jouw verzekeringsmaatschappij om een SCIOS Scope 10 inspectie? Dan zit daar al een thermografieonderzoek bij inbegrepen. Bij andere inspecties zoals de SCIOS Scope 8 kun je een thermografieonderzoek er los bij aanvragen. De inspecteur zorgt dan voor een rapport.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas van Roozendaal - Technisch adviseur

Voorkom onnodig stilstand en meet installaties preventief met thermografie.

Vraag direct meer informatie aan