Installatieverantwoordelijke Installatieverantwoordelijke

Veilige installaties dankzij onze adviseur installatieverantwoordelijke

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw medewerkers. Je dient de risico’s op de werkvloer tot een minimum te beperken. Dat is niet alleen verplicht volgens de Arbowet, maar ook een normaal onderdeel van goed werkgeverschap. Veilige elektrotechnische installaties wil jij dus kunnen garanderen. Een adviseur installatieverantwoordelijke van Hoppenbrouwers Techniek helpt daarbij.

Dit doet een adviseur installatieverantwoordelijke

Samen met de verantwoordelijke van het bedrijf onderzoekt onze adviseur wat de risico’s op de werkvloer zijn. En hoe je die zo klein mogelijk houdt. Dat doen we volgens de NEN 3140 . We brengen in kaart wie er rondom de installatie werkt, welke opleiding jouw werknemers hebben en of ze bevoegd zijn hun taken uit te voeren. Ook kijken wij of de installaties periodiek worden geïnspecteerd. Is er een installatieverantwoordelijke aangewezen binnen het bedrijf? Ook dan adviseren en begeleiden wij. Zo zorgen wij voor kwaliteitsbewaking van jouw bedrijf.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas van Roozendaal - Technisch adviseur