Service & Onderhoud Service & Onderhoud van beveiligingsinstallaties

Onderhoudscontract voor jouw beveiligingssystemen

Net zoals alle kwaliteitsproducten hebben onze beveiligingssystemen onderhoud nodig. Alleen zo kan Hoppenbrouwers Techniek garanderen dat installaties betrouwbaar en veilig zijn. En dat ook blijven. Sluit daarom een onderhoudscontract af. Als BORG Technische beveiligings- en branddetectiebedrijf zorgen wij ervoor dat jouw installaties draaiende blijven.

Periodiek onderhoud

Voor een optimale werking van de systemen, komen wij periodiek bij je langs. Bij dit bezoek controleren we alle kritische punten en bekijken we de digitale logboeken. Zo zijn we op de hoogte van de huidige staat van het systeem en ontdekken we of er onderhoud of aanpassingen nodig zijn. Is dat het geval? Dan voeren wij die vervolgens in overleg voor je uit.

Snel actie bij storingen

Treedt er onverhoopt een storing op? Ook dan staat een van onze collega’s snel bij je op de stoep. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar en schakelen direct. Natuurlijk helpen we je ook graag op andere vlakken. We stellen graag een onderhoudscontract voor je op dat aan jouw wensen voldoet.

Houd jouw beveiligingsinstallatie draaiende met ons onderhoudscontract. Ga voor zekerheid.

Specialist beveiliging Koen van den Hurk

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Koen van den Hurk - Clusterleider Beveiliging