Oppervlaktewater Oppervlaktewater

Optimaal gemalen renoveren

Hoppenbrouwers Techniek vertaalt technische processen van oppervlaktewaterbeheer naar industriële automatiseringsoplossingen. Of dat nu het verduurzamen van een oppervlaktemaling middels elektrificering is of een compleet nieuwe installatie om het water op peil te houden. Wij moderniseren gemalen op het gebied van software, installatietechnieken en besturingspanelen.

Uniform beheren

 Waar drinkwaterzuivering, rioolwaterzuivering en peilbeheer nu nog als eilanden functioneren, is het met industriële automatisering mogelijk om de gehele waterketen uniform te beheren. De technische uitdaging om de installaties te verbinden, maakt ons enthousiast. Niets brengt ons meer voldoening dan het eindresultaat. Dan zien wij hoe de keten slimmer werkt, met veiligere en foutloze processen als gevolg 

Natuurbehoud

 Bij het renoveren van gemalen is natuurbehoud van belang. Het proces moet dus zo min mogelijk invloed hebben op het waterschap en de natuur. Onze experts zijn zich bewust van de omgeving en houden daar met hun plan van aanpak rekening mee. Zo zorgen zij dat de bermen ondanks de werkzaamheden in dezelfde staat blijven en gebruiken zij visvriendelijke installaties.   

Contact met de specialist

Jan-Willem Ansems Commercieel manager IA van Hoppenbrouwers Techniek

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Jan-Willem Ansems - Projectleider water & infra