Distributie & Logistiek

Distributie & Logistiek

In de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het van groot belang dat u kunt rekenen op de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in uw pand. Naast basisvoorwaarden zoals verlichting, sanitaire voorzieningen en elektra, zijn er bovendien meer zaken belangrijk. De beveiliging van uw distributiecentrum of logistiek centrum, maar bijvoorbeeld ook een comfortabele temperatuur in de hal. Of wellicht kiest u voor oplossingen die energie- en/of kosten besparen?

Wij kunnen bedrijven binnen de distributie en logistiek helpen bij nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud van en aan uw distributiecentrum of logistiek centrum. Met slimme oplossingen helpen we u om zo efficiënt mogelijk te werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van verlichting op basis van bewegingsmelders. We kunnen u ook helpen bij beveiligingsvraagstukken en hebben experts in huis op het gebied van duurzame energie en inspecties.

Slimmer bouwen

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot een kostenverlaging, omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Met dit doel passen we vaak de LEAN-methode toe. We weten als geen ander dat het bij nieuwbouw binnen de distributie en logistiek vaak gaat om panden met een groot oppervlakte, die in een kort tijdsbestek, veilig, duurzaam en energiezuinig gebouwd moeten worden. Wij houden rekening met deze aspecten zodat u beschikt over een pand met installaties die voldoen aan al uw eisen.

Binnen al onze disciplines verlenen wij een 24-uurs service. We kunnen uw installaties ook onderhouden door middel van een onderhoudscontract.