WAAR TECHNIEK LEEFT

Distributie & Logistiek

Slimmer en efficiënter bouwen

Technische installaties voor distributie- logistiek centrum

In de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het van groot belang dat je kunt rekenen op de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in uw pand. Naast basisvoorwaarden zoals verlichting, sanitaire voorzieningen en elektra, zijn er bovendien meer zaken belangrijk. De beveiliging van uw distributiecentrum of logistiek centrum, maar bijvoorbeeld ook een comfortabele temperatuur in de hal. Of wellicht kies je voor oplossingen die energie- en/of kosten besparen?

Wij kunnen bedrijven binnen de distributie en logistiek helpen bij nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud van en aan een distributiecentrum of logistiek centrum. Met slimme oplossingen helpen we jou om zo efficiënt mogelijk te werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van verlichting op basis van bewegingsmelders. We kunnen je ook helpen bij beveiligingsvraagstukken en hebben experts in huis op het gebied van duurzame energie en inspecties.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Slimmer bouwen

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot een kostenverlaging, omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Met dit doel passen we vaak de LEAN-methode toe. We weten als geen ander dat het bij nieuwbouw binnen de distributie en logistiek vaak gaat om panden met een groot oppervlakte, die in een kort tijdsbestek, veilig, duurzaam en energiezuinig gebouwd moeten worden. Wij houden rekening met deze aspecten zodat jij beschikt over een pand met installaties die voldoen aan al jouw eisen.

Binnen al onze disciplines verlenen wij een 24-uurs service. We kunnen de installaties ook onderhouden door middel van een onderhoudscontract.