Duurzame installaties voor Elcee’s nieuwe gasloze distributiecentrum

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

Ontdek de duurzame toekomst van Elcee’s nieuwe distributiecentrum, volledig zonder gas en voorzien van hoogwaardige elektrotechniek en installaties. Wij hebben gezorgd voor een innovatief ontwerp en de installatie van diverse systemen, waaronder energiezuinige verlichting, verwarming en koeling, ventilatie en toegangscontrole.

Geen gas voor het nieuwe distributiecentrum mét kantoor van Elcee. Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op het Distripark langs de A16 in Dordrecht. Wij hebben het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor onze rekening genomen, en met succes in het pand gerealiseerd. Alle installaties zijn zo gemonteerd dat ze nu het gebouw in gebruik is nog zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een gave industriële look voor zowel het kantoor als het distributiecentrum.

Ons elektrotechnisch team zorgde voor alle elektrotechnische aansluitingen, voor de verlichting en voor de slimme regeltechniek. Met de slimme regeltechniek zorgen wij ervoor dat de installaties ook zo duurzaam mogelijk gebruikt worden.

De werktuigbouwkundige installaties bestonden uit een warmtepomp, verwarming en koeling middels vloerverwarming en fancoils, airconditioning, luchtbehandeling en/of ventilatie, HWA/NO en sanitaire installaties.

Ook werden wij in dit project verantwoordelijk gesteld voor de beveiligingsinstallaties. Denk daarbij aan de data-installatie, toegangscontrole en de inbraakinstallatie.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief